TOKİ Ankara Yenimahalle Yakacık Konut Projesi Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021

Ankara Yenimahalle Yakacık TOKİ evleri için merakla beklenen konut belirleme kurası çekildi. Pandemi nedeni ile seyircisiz olarak noter huzurunda yapılan kura çekimi ile 2+1 nitelikli 152 adet konut ve 3+1 nitelikli 313 adet konut olmak üzere toplam 465 adet konut için kat ve daire belirleme işlemi tamamlandı. TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 2021 haberimizde!
TOKİ Ankara Yenimahalle Yakacık Konut Projesi Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından 2019 yılında başvuruları kabul edilen 50 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilen 2+1 nitelikli 152 adet konut ve 3+1 nitelikli 313 adet konut olmak üzere toplam 465 adet konutun hak sahipleri belirlenmişti.

9 Haziran 2021 Çarşamba günü yapılan kura çekimi ile daha önce isimleri belirlenen kişiler arasında bu sefer konut belirleme kurası çekildi ve daire ile kat belirleme işlemleri de tamamlanmış oldu.

ANKARA YENİMAHALLE YAKACIK MAHALLESİ TOKİ KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI KONUT BELİRLEME KURASI İSİM LİSTESİ!

2019 senesinde yapılan kura çekimi ile belirlenen hak sahipleri arasında bugün yapılan TOKİ Ankara Yenimahalle Yakacık projesi konut belirleme kurası ile hak sahipleri arasında daire ve kat belirleme işlemleri de tamamlanmış oldu. Ankara 15. Noteri huzurunda yapılan çekiliş pandemi nedeni ile alınan önlemler kapsamında seyircisiz olarak yapıldı.

Koronavirüs salgını nedeni ile seyircisiz olarak yapılan kura çekimi hak sahiplerinin takip edebilmesi adına TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları olan You Tube, İnstagram, Twitter ve Facebook resmi hesapları üzerinden de canlı yayın ile paylaşıtı. Yapılan kura çekimi ile ismi belirlenen kişiler noterin onaylamasının ardından akşam saatlerinde isim listesi TOKİ GOV TR internet sitesi üzerinden yayımlanacak.

İsmi çıkan kişiler i 21 Haziran - 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Ankara Gersan Şubesi üzerinden TOKİ Satış Sözleşmesi imzalayacak ve konutlarının teslim edilmesini beklemeye başlayacak.