TOKİ Balıkesir'de 700 konutluk yeni proje için ÇED başvurusu yaptı

TOKİ'nin hayata geçireceği projeler büyük bir ilgi ile takip edilirken müjdeli haber Balıkesir'de yaşayan vatandaşlar için verildi. Balıkesir'de 700 konutluk TOKİ projesi için ÇED başvurusunun yapıldığı öğrenildi.
TOKİ Balıkesir'de 700 konutluk yeni proje için ÇED başvurusu yaptı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen konut projeleri büyük bir merakla takip ediliyor. TOKİ tarafından hayata geçirilen projelerin 81 il geneline yayılması için çalışmalar devam ederken yapılan bir son dakika açıklaması ile Balıkesir'de yaşayan ve ev sahibi olmak isteyenler için piyangonun vurduğu öğrenildi.

TOKİ, pek çok ilde sosyal konut projelerini hayata geçirmeye devam ederken son olarak Balıkesir ili için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu başvurusunda bulundu. ÇEB başvurusunda bulunan TOKİ, Balıkesir'de 700 konut ve 12 dükkandan oluşacak projesi içim kolları sıvadı.

TOKİ, BALIKESİR'DE 700 KONUTLUK PROJE İÇİN ÇED BAŞVURUSU YAPTI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir projesi için ÇED başvurusu yaptığını duyurdu. 1 milyar 368 milyon 270 bin liraya mal olması hedeflenen TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde 700 konut ve 12 dükkanın yer alacağı ifade edildi.

toki-balikesirde-700-konutluk-yeni-proje-icin-ced-basvurusu-yapt.jpg

TOKİ, 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan Balıkesir'in Altıeylül İlçesi, Esentepe Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde inşa edeceği yeni projesi için 700 konut ve 12 dükkan şeklinde tasarım yaptığını açıkladı. TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer alacağı ifade edilirken ÇED raporunun ardından projenin yapımına başlanacağı bildirildi.