TOKİ Burdur Merkez Kura Sonuçları 2+1 ve 3+1 İsim Listesi 2021

Burdur Merkez TOKİ kura sonuçları belirlendi. TOKİ Burdur Merkez konut projesi kura çekilişi noter huzurunda canlı yayın ile belirlendi. Yapılan kura çekimi ile ilk olarak 2+1 alt gelir ardından ise 3+1 orta gelir grubu hak sahipleri belirlendi. Burdur'da TOKİ evleri ne zaman başlıyor, TOKİ 3+1 kura sonuçları ve 2+1 kura sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Burdur Merkez Bozkurt Mah. Kentsel Dönüşüm 655 Adet Konut ve 41 Adet Ticaret Merkezi kapsamında üretilecek 241 adet konut kura çekilişi sonuc
TOKİ Burdur Merkez Kura Sonuçları 2+1 ve 3+1 İsim Listesi 2021

TOKİ Burdur konut projeleri arasında yer alan Burdur Merkez Bozkurt Mah. Kentsel Dönüşüm 655 Adet Konut ve 41 Adet Ticaret Merkezi projesi kapsamında satışa sunulan 241 adet konut için hak sahipleri yapılan kura çekimi ile noter huzurunda canlı yayında belirlendi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Burdur Merkez Konut Projesi kapsamında üretilen 2+1 konut 89 adet, 3+1 konut 152 adet olmak üzere toplam 241 adet konut için başvurular 14 Haziran 2021 tarihinde alınmaya başlanmış ve başvuru 25 Haziran 2021 tarihinde sona ermişti.

BURDUR MERKEZ TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2021!

Kuralı olarak satışa sunulan 241 adet konut için yoğun başvuru yapılmış, 25 Haziran 2021 tarihinde sona eren başvuru sürecinin ardından kura çekilişi beklenmeye başlanmıştı. Bugün noter huzurunda yapılan kura çekimi ile ilk olarak satışa sunulan alt gelir grubu 2+1 konut için ardından ise orta gelir grubu 3+1 tipinde üretilecek olan152 adet konut için hak sahipleri belirlendi.

İlk olarak şehit ailesi ve engelli kontenjanı kapsamında kura çekimi yapılırken ardından kalan konutlar için kura çekimi yapıldı. TOKİ Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi konut projesi için satışa sunulan 89 adet 2+1 alt gelir grubu için 789 kişi, 152 adet 3+1 orta gelir grubu için ise 2 bin 538 kişi başvuruda bulundu.

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İLE TOKİ BURDUR MERKEZ KURA ÇEKİLİŞİ SONUCU İSİM LİSTESİ ÖĞRENME NASIL YAPILIR?

Pandemi nedeni ile kura çekimi noter huzurunda seyircisiz olarak yapılırken noterin onaylamasının ardından hazırlanan kura sonuçları listesi bugün akşam üzeri TOKİ GOV TR internet sitesi üzerinden ilan edilecektir.TOKİ kura çekilişi sonucu sorgulama ekranı için TIKLAYINIZ..

Yukarıda yer alan linki tıkladığınızda gelen ekranda kimlik numaranızı yazarak Filtrele butonuna basarak kura çekilişi sonucuna ulaşabilirsiniz. Yine duyurular bölümünden de kendi ilinizin yer aldığı projeleri tıklayarak o bölümde ilan edilen listede adınızın olup olmadığını da kontrol ederek kura sonucunuza ulaşabilirsiniz.

TOKİ BURDUR MERKEZ KURA ÇEKİLİŞİ BAŞVURU PARASI İADESİ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE YAPILACAK, KURADA ADI ÇIKMAYANLAR NE YAPACAK?

Konut projesi için başvuruda bulunan ancak kura çekilişi ile adı çıkmayan kişilere TOKİ başvuru parası iadesi 6 Temmuz 2021 tarihinde başvuru parasını yatırdıkları banka şubeleri üzerinden dekontlarını ibraz ederek yapılacak. TOKİ başvuru parası olarak proje için 2 bin lira tahsil edilmişti.