TOKİ Çorum Uğurludağ Kura Sonuç Ekranı! 2+1 3+1 Uğurludağ TOKİ İsim Listesi Belirlendi 2022

TOKİ tarafından Çorum Uğurludağ'da inşa edilen 158 konut için konut belirleme kurası yapıldı. Kura sonuç ekranı ve isim listesi haberimizde.
TOKİ Çorum Uğurludağ Kura Sonuç Ekranı! 2+1 3+1 Uğurludağ TOKİ İsim Listesi Belirlendi 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 Bin sosyal Konut Projesi kapsamında hem kuralı satış hem de talep projeleri üretiliyor. Bu kapsamdaki talep projelerinden biri olan Çorum Uğurludağ 158 konut projesinde bulunan toplam 158 adet konut için ' Konut Belirleme Kurası ' bugün çekildi.

TOKİ ÇORUM UĞURLUDAĞ KURA SONUÇLARI 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum'un Uğurludağ ilçesinde üretilen 106 adet 2+1 tipi ve 52 adet 3+1 tipi konut olmak üzere toplam 158 adet konut için konut belirleme kurası 06 Nisan 2022 Çarşamba günü çekildi.

Kura çekimine devam eden salgın tedbirleri nedeniyle izleyici kabul edilmezken başvuru sahiplerinin kurayı takip edebilmeleri için TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram'da canlı yayın yapıldı.

Projedeki konutların aylık taksitleri bin 87 liradan başlarken vatandaşlar bu konulara sahip olabilmek için yoğun ilgi gösterdi.

ÇORUM UĞURLUDAĞ TOKİ 2+1 3+1 İSİM LİSTESİ

TOKİ Çorum Uğurludağ 2+1 ve 3+1 daireler için gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında 158 adet aile ilk kez ev sahibi olma imkanı yakaladı. Kura sonuçları, kura çekimi sona erdikten sonra TOKİ GOV TR üzerinden yayınlanıyor. Kura sonucunu ve isim listesini görmek isteyen kişiler TOKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. Öte yandan yine TOKİ GOV TR üzerinde yer alan ' Kura Sonuç Sorgulama ' bölümüne de TC kimlik numaralarını yazarak konutlarının blok, kat ve daire gibi bilgilerine ulaşabilirler.

Emlak365.com