TOKİ Diyarbakır Üçkuyu Konut Projesi Kat Belirleme Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi

Diyarbakır Üçkuyu TOKİ kura sonuçları canlı yayın ile noter huzurunda belirlendi. TOKİ tarafından Diyarbakır konut projeleri arasında yer alan Üçkuyu toplu konut projesi uygulamasında belirlenen hak sahipleri arasında kat belirleme kura çekilişi yapıldı.Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilen Diyarbakır Üçküyu toplu konut projesi için hak sahipleri kura çekilişi ile belirlendi.
TOKİ Diyarbakır Üçkuyu Konut Projesi Kat Belirleme Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi

Diyarbakır Üçkuyu TOKİ kura sonuçları canlı yayın ile noter huzurunda belirlendi. TOKİ tarafından Diyarbakır konut projeleri arasında yer alan Üçkuyu toplu konut projesi uygulamasında belirlenen hak sahipleri arasında kat belirleme kura çekilişi yapıldı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilen Diyarbakır Üçküyu toplu konut projesi için hak sahipleri kura çekilişi ile belirlendi. 2+1 Kura çekimi 809 adet konut belirleme ve 3+1 kura çekimi ile 540 adetk konut için kat belirleme kura çekilişi gerçekleştirilmiş oldu.

TOKİ DİYARBAKIR ÜÇKUYU KURA SONUÇLARI 2021

4 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00 itibari ile başlayan kura çekimi koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak yapıldı. Ankara 15. noteri huzurunda yapılan kura çekimi ile daha önce yapılan çekiliş ile hak sahibi olarak belirlenen kişiler arasında kat belirleme kura çekimi tamamlanmış oldu. Kura çekimi kapsamında Diyarbakır'ın Üçkuyu ilçesinde yapımına başlanan konut projesinde ev sahibi olmaya hak kazanan 2+1 konut sahibi 809 kişi ile 3+1 konut sahibi 540 kişi için hak belirleme kurası çekilişi yapıldı.

Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile önce 2+1 konutlar için ardından ise 3+1 konutlar için hak sahipleri belirlenmiş oldu.

Tüm liste için toki internet sitesini lütfen ziyaret ediniz...

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

Kura çekilişi koronavirüs salgını nedeni ile seyircisiz olarak yapılırken, TOKİ'nin twitter, you tube ve facebook resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlandı. Kura çekilişini izlemek isteyen kişiler TOKİ'nin resmi You Tube hesabı üzerinden yayımlanan video üzerinden sonuçları görebilecekler.

Yine TOKİ GOV TR internet sitesi üzerinden bu akşam üzerinden itibaren kura çekilişi sonuçları yayımlanacak. Buradan kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden kişiler kimlik numaralarını girerek isimlerine isabet eden konutları öğrenebilecekler.

Emlak365.com