TOKİ iki ilde daha konut satışına başlıyor! 39 Bin TL peşinat ve 1.966 TL taksitle ev satışı!

TOKİ tarafından iki farklı şehirde yeni konut satışlarına dair ilanlar yayınlandı. TOKİ hangi şehirlerde konut satışlarına başlıyor? TOKİ bu konutları kaç TL peşinat ve kaç TL aylık taksitle satacak?
TOKİ iki ilde daha konut satışına başlıyor! 39 Bin TL peşinat ve 1.966 TL taksitle ev satışı!

Ucuz konutun tek adresi olan TOKİ Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin hazırlıklarını devam ettirirken yeni konut satışlarını da sürdürüyor. Şu anda aktif olarak çok sayıda konut projesini sürdüren TOKİ bu projelerdeki konutları da sırasıyla satışa çıkarıyor. TOKİ tarafından yayınlanan konut satış ilanları ile de bu konutların satışlarına dair ayrıntılar kamuoyuna açıklanıyor. Peki TOKİ hangi şehirlerde konut satışlarına başlıyor. 

TOKİ KONUT SATIŞ İLANI YAYINLADI!

TOKİ'nin bugün yayınladığı konut satış ilanlarına göre konut satılan iller arasına iki il daha eklendi. Buna göre TOKİ'nin Antalya'nın Serik ilçesindeki projesi ile Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesindeki projesinden konut satışları başlıyor. TOKİ bu projelerden konut satın almak isteyen vatandaşların başvurularını almaya başlayacak. Ardından ise kimlerin konut sahibi olabilecekleri belirlenecek. 

1 MİLYONDAN FAZLA VATANDAŞ EV SAHİBİ YAPILDI!

TOKİ'nin uzun yıllardır sürdürdüğü faaliyetlerin sonuçları da rakamsal olarak belli oldu. TOKİ bugüne kadar 1 Milyon 170 Bin aileyi ev sahibi yaptı. Ailelerdeki nüfuslar da eklenince TOKİ'nin kiradan kurtardığı vatandaşların sayısının ortalama 7 milyon kişiyi bulduğu tahmin ediliyor. Bunun yanında şu anda TOKİ yaklaşık 200 bin konutun inşasına devam ediyor ve yeni açıklanacak proje ile de en az 200 bin konut daha inşa edilecek. 

TOKİ YENİ KONUT SATIŞLARININ MALİYETLERİNİ AÇIKLADI!

TOKİ iki ilde daha konut satışına başlıyor! 39 Bin TL peşinat ve 1.966 TL taksitle ev satışı!

TOKİ tarafından Antalya'nın Serik ilçesinde yapılan konut projesindeki bazı konutlar satışa çıkarılırken bunların maliyetleri de belli oldu. Buna göre konutların büyüklükleri 2+1 olarak bildirilirken fiyatların ise KDV hariç olmak üzere 785 Bin TL ile 992 Bin TL arasında değiştiği belirtildi. 

Yüzde 10 peşinat ödemesi yapılması durumunda bu konutları satın alacak olanlara 180 ay vade imkanı verilecek. Bu kapsamda ödenmesi gereken peşinat tutarları da 78 Bin TL'den başlıyor. Peşinat ödemesini yapan ve 180 ay boyunca TOKİ'ye taksit ödeyerek 2+1 ev satın alacakların aylık taksitleri ise 3.930 TL'den başlayacak. 

TOKİ iki ilde daha konut satışına başlıyor! 39 Bin TL peşinat ve 1.966 TL taksitle ev satışı!

TOKİ'nin Afyonkarahisar İscehisar'da satışa çıkardığı konutların maliyetleri de belli oldu. Buna göre yüzde 10 peşinata karşılık vatandaşlara 180 ay vade imkanı bu projede de veriliyor. Bu konutların  39 Bin TL peşinat ödemesi yapıldıktan sonra aylık 1.966 TL taksitle satın alınabileceği açıklandı.