TOKİ Karaman Kırbağı Çekiliş Kura Listesi 2021 Noter Tarafından Belirlendi!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi çekilişi ile kat ve konut belirleme kuraları tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda 8 Haziran 2021 Salı günü Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi 811 Adet Konut kura çekilişi noter huzurunda canlı yayın ile yapıldı. Karaman Kırbağı TOKİ çekiliş listesi ile kura ve kat belirleme işlemleri de tamamlanmış oldu. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı ne zaman teslim?
TOKİ Karaman Kırbağı Çekiliş Kura Listesi 2021 Noter Tarafından Belirlendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan 100 bin sosyal konut projesi için başvurular 2020 yılında almış, rekor kıran süreçte kura çekilişleri pandemiye rağmen seyircisiz olarak yapılmış ve ev sahibi olacak şanslı kişiler belirlenmişti.

2021 senesi içinde Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı ile 100 bin sosyal konut planlaması yine TOKİ üzerinden gerçekleştirilirken TOKİ bir yandan da 2020 senesinde başvurularını aldığı projeler için süreci işletmeye devam ediyor. Yürütülen projeler kapsamında bugün TOKİ Karaman Kırbağı çekilişi noter huzurunda yapıldı ve bu seferde 811 adet konut için kat ve konut belirleme listesi oluşturuldu.

TOKİ KARAMAN KIRBAĞI ÇEKİLİŞİ YAPILDI, KAT VE KONUT BELİRLEME LİSTESİ 2021 OLUŞTURULDU!

Pandemi nedeni ile seyircisiz olarak yapılan kura çekiminde hak sahipleri arasında kat ve konut belirleme işlemi de tamamlanmış oldu. Başvruu sahiplerinin de anlık olarak takip edebilmesi adına Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ resmi sosyal medya hesapları olan Facebook, You Tube, Twitter ve İnstagram hesapları üzerinden canlı olarak yapılan kura çekimleri ile ikinci aşamada tamamlanmış oldu.

TOKİ 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında, Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi 811 Adet Konut Projesi’nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 560 adet ve 3+1 nitelikli 251 adet olmak üzere toplamda 811 adet konut için yapılan Konut Belirleme Kurası ile hak sahiplerinin proje tamamlandığında oturacakları evler belirlenmiş oldu.

Söz konusu liste bugün Ankara 15. noterliği tarafından onaylandıktan sonra TOKİ'nin resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek olup hak sahipleri lie TOKİ arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanacak olup Ziraat Bankası Karaman Şubesinde imzalanacak olan sözleşmeler için süre15 Haziran 2021 tarihinde başlarken 30 Temmuz 2021 tarihinde sona erecek.

TOKİ kurasında adı çıkan kişilerin sıralı isim listesi ise TOKİ tarafından bu akşam saatlerinde resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek olup aşağıda yer alan ekli haberden TOKİ kura sonucu sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz...