TOKİ Kilis Merkez Deveciler Kura Sonuçları Belirlendi! Kilis Deveciler TOKİ İsim Listesi Sorgulama Ekranı

Toplu Konut İdaresi TOKİ Kilis Merkez Deveciler kura sonuçları ve isim listesi açıklandı. Kilis Merkez Deveciler TOKİ kura sonuçları haberimizde.
TOKİ Kilis Merkez Deveciler Kura Sonuçları Belirlendi! Kilis Deveciler TOKİ İsim Listesi Sorgulama Ekranı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi başkanlığı tarafından 100 bin sosyal konut projesi kapsamında, Kilis Merkez Deveciler 515 konut projesinde inşa ettirilen, 67 adet 2+1 nitelikli konuttan, konutu belirlenmeyen 57 adet hak sahibi için bugün konut belirleme kurası gerçekleştirildi.

TOKİ KİLİS MERKEZ DEVECİLER KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından daha önce satışa ve ardından kuraya çıkarılan Kilis Merkez Deveciler konut projesinde 57 adet konutun hak sahibi belirlenememişti. Bu konutlar için 25 Mart 2022 Cuma günü saat 11.30'da hak sahibi belirleme kurası çekildi.

Söz konusu kura çekimi TOKİ hizmet binasında noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekimi, başvuru sahiplerinin takip edebilmesi için TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları olan Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram üzerinden canlı yayınlandı.

KİLİS MERKEZ DEVECİLER TOKİ İSİM LİSTESİ BELLİ OLDU

TOKİ Kilis Merkez Deveciler hak sahibi belirleme kurasının ardından 57 vatandaş ilk kez ev sahibi oldu. Aylık taksitleri 2 bin 100 liradan başlayan, 180 ay vadeli konutlara başvuru yapan vatandaşlar, kura sonuçları ve isim listesini araştırmaya başladı.

Kura sonuçları, çekilişin tamamlanmasının ardından TOKİ GOV TR üzerinden yayımlanmaktadır. Aynı zamanda Kura Sonuç Sorgulama bölümü üzerinden de TC kimlik numarasını yazan kişiler konut sahibi olup olmadıklarını saniyeler içerisinde öğrenebilecekler.

TOKİ Merkez Deveciler kura sonuçları ve isim listesi TOKİ tarafından ilan edildiğinde haberimizi güncelleyeceğiz.