TOKİ Kırşehir Merkez Kındam Kura Sonucu 2+1 3+1 Konutlar İsim Listesi Açıklandı!

Toki Kırşehir Merkez Kındam kura sonuçları açıklandı. Kura sonucunda 332 kişi ev sahibi olma hakkı elde ederken, hak sahibi olarak belirlenen kişilerin isim listesi de yayınlandı.
TOKİ Kırşehir Merkez Kındam Kura Sonucu 2+1 3+1 Konutlar İsim Listesi Açıklandı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) projelerini sonuçlandırmaya devam ediyor. TOKİ tarafından gerçekleştirilen Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi 2. Etap 496 konut projesi kapsamında inşa edilecek 332 konut için bugün hak sahibi belirleme kurası gerçekleştirildi.

TOKİ KIRŞEHİR MERKEZ KINDAM KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi'nde hayata geçirilen konut projesi kapsamında 241 adet 2+1 konut, 91 adet ise 3+1 konut için satış duyurusu yayımlanmıştı. Başvuru sürecinin geçtiğimiz hafta sona ermesi ardından sıra hak sahibi belirleme kurasına geldi.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam Kura Sonucu 2+1 3+1 Konutlar İsim Listesi Açıklandı!

Kırşehir Merkez Toki kura çekimi bugün noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekimine pandemi nedeniyle izleyici kabul edilmezken Toki Kırşehir Merkez kurası canlı izlemek isteyen vatandaşlar TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram) üzerinden çekilişi takip etti.

KIRŞEHİR MERKEZ TOKİ İSİM LİSTESİ BELİRLENDİ!

Kırşehir Merkez Kındam Toki konut projesi kapsamında kura çekimi bugün itibariyle gerçekleştirildi. Kura çekimi sonucunda 332 aile ilk kez ev sahibi olmanın heyecanını yaşadı. Kura çekimine dair isim listesi çekiliş sonrası akşam saatlerinde TOKİ GOV TR üzerinden yayınlanıyor.

Kura sonucunu birebir öğrenmek isteyen adaylar, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinde yer alan '' Kura Sonuç Sorgulama '' bölümüne TC kimlik numaralarını yazarak ya da e-Devlet sistemine T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak kurada hak sahibi olup olmadıklarını öğrenebilecekler.

Kura çekiminde ayrıca 2+1 konutlar için 121 adet, 3+1 konutlar için ise 46 adet yedek hak sahibi belirlendi. 36 ay içerisinde teslim edilecek olan konutlar için sözleşme imzalama süreci de çok yakında başlayacak.