TOKİ Konya Akören Kura Çekimi Sonuçları Belli Oldu! Akören 3.Etap TOKİ 2+1 3+1 İsim Listesi!

TOKİ tarafından Konya Akören 3. Etap kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonucunda 17 konut yeni sahiplerini bulurken, kura çekimi sonuçları ve isim listesi yayınlandı.
TOKİ Konya Akören Kura Çekimi Sonuçları Belli Oldu! Akören 3.Etap TOKİ 2+1 3+1 İsim Listesi!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilen Konya Akören 3. Etap 219 adet konut projesi kapsamında 15 adet 2+1 nitelikli ve 2 adet 3+1 nitelikli olmak üzere toplam 17 adet konutun kuralı satışına ilişkin başvuru süreci daha önce tamamlanmıştı. Projeye başvuru yapanlar arasından hak sahibi ve konut belirleme kurası 25 Mart 2022 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOKİ KONYA AKÖREN KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Akören 3. Etap konut projesi kapsamında satışa sunulan 17 adet konut için hak sahibi ve konut belirleme kurası bugün TOKİ hizmet binasında çekildi. Kura çekimine izleyici kabul edilmezken, vatandaşların kurayı takip edebilmesi için TOKİ'nin sosyal medya hesapları Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram üzerinden eş zamanlı canlı yayın yapıldı.

Proje kapsamında alt gelir grubu için 15 adet 2+1 daire, orta gelir grubu için ise 2 adet 3+1 daire için kura çekildi. 2+1 konutların aylık taksitleri 392 TL'den başlarken 3+1 konutlar ise 889 TL'den başlayan taksitlerle yeni sahiplerini buldu.

KONYA AKÖREN 3.ETAP TOKİ 2+1 3+1 İSİM LİSTESİ!

TOKİ Konya Akören kura çekimi sonrasında 17 kişi ilk kez ev sahibi olmanın heyecanını yaşarken, vatandaşlar kura çekimi sonuçlarını ve isim listesini araştırıyor. İsim listesi, TOKİ GOV TR üzerinden kura çekiminin yapıldığı gün yayınlanıyor. Kura sonucunu sorgulamak isteyen vatandaşlar, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden ' Kura Sonuç Sorgulama ' bölümüne T.C. kimlik numaralarını yazdıklarında konut sahibi olup olmadıklarını ve konutlarının blok, kat ve daire numarası gibi bilgilerine erişebilecekler.