TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar - Konya Altınekin Kura Çekimi Sonuçları İsim Listesi Açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir ve TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları belli oldu. Kura çekimi sonrası 57 aile ilk kez ev sahibi olmanın sevincini yaşadı.
TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar - Konya Altınekin Kura Çekimi Sonuçları İsim Listesi Açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt ve orta gelir grubundaki vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. Başvuru süreci geçtiğimiz günlerde tamamlanan Konya Beyşehir TOKİ ilçesi Küçükavşar Mahallesi 3. etap ve Konya Altınekin 2. etap konut projelerinde sıra kura çekimine geldi.

Konya Beyşehir Küçükavşar TOKİ projesi kapsamında inşa edilecek 317 konuttan 51 adedi için kura çekimi gerçekleştirildi.

Konya Altınekin 2. etap TOKİ projesi ile inşa edilecek 205 konuttan 6 adedi de bugün yapılan kura çekimi sonrası yeni sahiplerini buldu. TOKİ Konya ilindeki iki konut projesi için kura çekimini peş peşe gerçekleştirdi.

TOKİ KONYA BEYŞEHİR KÜÇÜKAVŞAR - KONYA ALTINEKİN KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından daha önce satış duyurusu yapılan Konya TOKİ projeleri için kura çekimi bugün TOKİ tarafından gerçekleştirildi.

TOKİ Konya Beyşehir ve TOKİ Konya Altınekin konutları için kura çekimi noter huzurunda yapıldı. Pandemi nedeniyle kura çekimine seyirci kabul edilmezken TOKİ Konya kura çekimi canlı izlemek isteyen adaylar TOKİ'nin sosyal medya hesapları olan Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube üzerinden kurayı anbean takip edebiliyor.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar - Konya Altınekin Kura Çekimi Sonuçları İsim Listesi Açıklandı!

KONYA TOKİ BEYŞEHİR - ALTINEKİN KURA İSİM LİSTESİ YAYINLANDI!

TOKİ Konya Beyşehir-Altınekin konut projeleri kapsamında hak sahibi olan vatandaşlar aylık 907 TL'den başlayan taksitlerle kendi evlerini satın alabilecekler. TOKİ, ürettiği her konut projesi için sözleşme tarihinden 36 ay sonra teslim taahhüdü veriyor. Bu kapsamda kurada hak sahibi çıkan vatandaşlar, hayallerindeki eve 36 ay içerisinde kavuşabilecekler.

TOKİ Konya kura çekimleri için isim listesi TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. Kura sonucunu öğrenmek isteyenler ise TOKİ GOV TR üzerinden TC kimlik numaraları ile ev sahibi olup olmadıklarını öğrenebilecekler.