TOKİ Nevşehir Kozaklı Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021 Canlı Yayın İle Belirlendi!

TOKİ Nevşehir kura sonuçları 2021ilan edilmeye devam ediyor. Bunlardan biride Nevşehir Kozaklı TOKİ kura sonuçları oldu. 2+1 konut tipindeki 101 adet alt gelir grubu ve 44 adet orta gelir grubu 3+1 konutlar için hak sahipleri noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlenmiş oldu.
TOKİ Nevşehir Kozaklı Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021 Canlı Yayın İle Belirlendi!

Yükselen konut fiyatları nedeni ile dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olmakta zorlanırken bu süreçte sosya konut projeleri daha yakından takip edilmeye başlandı. Özellikle de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan alt gelir grubu konut projeleri rekor ilgi görüyor.

Hatırlanacağı üzere 2019 senesinde TOKİ ilk olarak 50 bin sosyal konut projesini başvuruya açmış, ardından rekor başvuru gelince 2020 senesinde 100 bin sosyal konut için başvuru toplamıştı. 2021 senesinde de 100 bin sosyal konut için başvuru toplanacağı Cumhurbaşkanlığı yatırım planı içerisinde yer almış ancak kesin takvim ilan edilmemişti. Süreçte TOKİ bir yandan yeni sosyal konut projesi için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da devam eden projelerde hak sahiplerini kura çekilişleri ile belirlemeyi sürdürüyor.

NEVŞEHİR KOZAKLI TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ BELİRLENDİ!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından gerçekleştirilen Nevşehir Kozaklı konut projesi için başvuru yapan kişiler arasında konut belirleme kura çekilişi yapıldı. Toplam 101 adet 2+1 alt gelir grubu konut ve 44 adet 3+1 orta gelir grubu konut için başvuru yapan kişiler için çekiliş noter huzurunda yapıldı.

Koronavirüs salgını neden iile alınan tedbirler kapsamında TOKİ kura çekilişleri seyircisiz olarak yapılırken başvuru sahiplerinin takip edebilmesini sağlamak adına Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları arasında yer alan Facebook, You Tube, İnstagram ve Twitter hesapları üzerinden canlı olarak yayımlandı.

Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile önce 2+1 konutların sonrasında ise 3+1 konutların hak sahipleri belirlenirken noterin onay vermesinin ardından kura sonuçları isim listesi 2021 TOKİ resmi internet sitesi üzerinden bugün akşam saatlerinde yayımlanacak. Aşağıda yer alan makalemizden TOKİ kura sonucu sorgulama detaylarını edinebilirsiniz.