TOKİ Nevşehir Merkez Kale Mahallesi 1410 Konut Kentsel Yenileme Projesi Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından inşa edilecek olan 50 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilecek olan 1410 adet konutun hak sahipleri yapılan kura çekimi ile noter huzurunda canlı yayında belirlendi. Nevşehir TOKİ evleri kura çekilişi sonuçları hak sahipleri konut belirleme 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde!
TOKİ Nevşehir Merkez Kale Mahallesi 1410 Konut Kentsel Yenileme Projesi Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021

Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlara 240 ay vadeli kira öder gibi taksitle ev sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ bir yandan 2021 yılı için 100 bin sosyal konut projesinin çalışmalarını yürütürken bir yandan da 2019 yılında başlatmış olduğu 50 bin sosyal konut projesinde kat ve daire belirleme çekilişleriin sürdürüyor.

50 bin sosyal konut projesi için başvuru yapan kişiler arasında bugün yapılan kura çekimi ile TOKİ Nevşehir Merkez Kale Mahallesi 1410 Adet 50 Bin Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamında kat ve daire belirleme süreci de tamamlanmış olacak.

NEVŞEHİR TOKİ 1410 KONUT MERKEZ KENTSEL YENİLEME PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ MAYIS 2021!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından 2019 senesinde başvuruları kabul edilen 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Nevşehir Merkez Kale Mahallesi Kentsel Yenileme projesi içinde başvurular alınmıştı. Süreçte başvuru yapan kişiler arasında ilk etapta hak sahipleri belirlenmiş ve projenin inşaat aşamasına geçilmişti.

Süreçte projede ikinci aşamaya geçildi ve hak sahipleri arasında konut belirleme olarak anılan kat ve daire belirleme kura çekimi noter huzurunda yapıldı. Yapılan kura çekimi ile 2+1 nitelikli 382 adet ve 3+1 nitelikli 1028 adet olmak üzere toplamda 1410 adet konutun sahipleri belirlenmiş oldu.

Kura çekimi ile adı belirlenen kişiler arasında TOKİ arasında 1 Haziran 2021 tarihi itibari ile Halk Bankası A.Ş Nevşehir / Merkez Şubesi üzerinden sözleşme imzalama aşamasına geçiş yapılacak. 15 Temmuz 2021 tarihine kadar süercek olan bu aşama kapsamında hak sahipleri ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında TOKİ Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanacak.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI

Kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanırken TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden bugün akşam saatleri üzerinden yayımlanacak. Kurumun resmi internet sitesi üzerinden giriş yapan kişiler yukarıda yer alan ekrandan kimlik numaralarını girerek filtrele butonuna basarak isimlerine isabet eden kat ve daire numarasını öğrenebilecekler.