TOKİ Niğde Altunhisar 5. Etap, Amasya Taşova ve Suluova Yenimahalle 3. Etap Teslim Duyuruları Yayımlandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ bir yandan yeni konut satış ilanları yayımlamaya devam ederken bir yandan da tamamlanan projeler için teslim duyuları yayımlıyor. Bu kapsamda Niğde Altunhisar 5. Etap, Amasya Taşova ve Suluova Yenimahalle 3. Etap Teslim tarihleri ilan edildi. İşte beklenen tarihler...
TOKİ Niğde Altunhisar 5. Etap, Amasya Taşova ve Suluova Yenimahalle 3. Etap Teslim Duyuruları Yayımlandı

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişilerin en büyük destekçisi konumunda bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ yeni konut projeleri üretmek için ihalelere ve ilanlarına devam ederken bir yandan da yapımı tamamlanan projeler için teslim tarihlerini duyurmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda yapım işlemleri tamamlanan 3 proje için teslim duyurusu yayımlanırken Niğde Altunhisar 5. Etap, Amasya Taşova ve Suluova Yenimahalle 3. Etap Teslim tarihleri belli oldu.

TOKİ NİĞDE ALTUNHİSAR 5. ETAP 118 KONUT PROJESİ TESLİM TARİHİ NE ZAMAN?

TOKİ Niğde Altunhisar 5. Etap Konut Projesi kapsamında üretilen 118 adet konut 26 Nisan – 07 Mayıs 2021 tarihleri arasında aşağıda yer alan program çerçevesinde " "Prokon Müh. Müş. A.Ş. & Beşer Müh. Müş. Ltd. Şti. ortak girişimi" nin Niğde Altunhisar 5. Etap 118 Konut Projesi şantiyesinde teslim edilecek.

3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, Katma Değer Vergisi tutarı peşin tahsil edilirken teslim işlemlerinde kimlik belgesi ve konut vekaleten teslim alınacaksa vekalet belgesinin ibraz edilmesi yeterli olacak. Teslimler şantiyede saat 09:00 itibari ile başlayacak.

TOKİ AMASYA TAŞOVA 158 KONUT PROJESİ TESLİM TARİHİ NE ZAMAN?

TOKİ Amasya Taşova konut projesi kapsamında üretilen konutların teslim işlemleri, 26 Nisan – 07 Mayıs 2021 tarihleri arasında aşağıda yer alan program çerçevesinde "Koltek Müşavirlik A.Ş." nin Amasya Taşova 158 Konut Projesi şantiyesinde gerçekleştirilecek. 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, Katma Değer Vergisi tutarı peşin tahsil edilirken saat 09:00 itibari ile başlayacak olan teslimlerde sadece kimlik belgesinin ibraz edilmesi yeterli olacak.

TOKİ AMASYA SULUOVA YENİMAHALLE 3. ETAP 309 KONUT PROJESİ TESLİM TARİHİ NE ZAMAN?

Amasya Suluova TOKİ evleri projesi kapsamında inşa ettirilen konutların teslim işlemleri, 19 Nisan – 11 Mayıs 2021 tarihleri arasında aşağıda yer alan program çerçevesinde " "Güras Müh. Mim. Müş.Mak. İnş. Taah. Turz. Dan. San. Ve Tic. Ltd. Şti." nin Amasya Suluova Yenimahalle 3. Etap 309 Konut Projesi şantiyesinde saat 09:00 itibari ile teslim edilmeye başlanacak.

KDV ödemesi peşin olarak tahsil edilirken KDV ödemesinin yapıldığını gösteren dekont ve kimlik belgesi ile şantiyede hazır olanlara anahtar teslimi yapılacak.