TOKİ Niğde Merkez Efendibey 2+1 ve 3+1 Konut Projesi Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021!

Niğde Merkez Efendibey TOKİ evleri kura çekilişi sonuçları canlı yayın ile belirlendi. Koranavirüs salgını nedeni ile seyircisiz olarak yapılan TOKİ Niğde Merkez Efendibey kura çekimi canlı yayınlandı. TOKİ Niğde Efendibey kura çekilişi canlı yayın ile ulaştırılırken TOKİ Niğde Efendibey çekiliş sonuçları noter huzurunda belirlenmiş oldu. Efendibey TOKİ çekilişi kura sonuçları isim listesi ve Efendibey TOKİ sonuçları detayları haberimizde...
TOKİ Niğde Merkez Efendibey 2+1 ve 3+1 Konut Projesi Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ kura sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Bugün günün ilk çekilişi ile TOKİ Silivri Alipaşa 3. etap konut projesi için kura sonuçları isim listesi oluşturulurken günün ikinci kura çekiminde ise TOKİ Niğde Merkez Efendibey konut projesi için hak sahipleri belirlendi.

Yapılan kura çekimi ile Niğde Merkez Efendibey 1.Etap, 2.Etap ve 3.Etapta yer alan 2+1 alt gelir grubu 128 konut ile 3+1 orta gelir grubu 472 konut olmak üzere toplam 600 konut için hak sahipleri belirlenmiş oldu. Hatırlanacağı üzere projeye başvurular 6 Nisan 2021 tarihi itibari ile başlamış ve 28 Maysı 2021 tarihinde sona ermiş, hak sahipliği kura tarihi ise 4 Haziran 2021 olarak duyurulmuştu.

NİĞDE MERKEZ EFENDİBEY TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2021!

Satışa sunulan konutların son derece makul fiyatlarla ilana çıkması nedeni ile oldukça yoğun başvuru alan TOKİ Niğde Merkez Efendibey konut projesi için başvuru sahipleri arasında hak sahiplerini belirleyecek olan kura çekilişi noter huzurunda canlı yayında yapıldı. Koronavirüs salgını nedeni ile alınan tedbir kararları kapsamında seyircisiz olarak yapılan kura çekimi TOKİ'nin resmi instagram, twitter, you tube ve facebook hesapları üzerinden canlı olarak yayımlandı.

Kura çekimi Ankara 15. noteri huzurunda yoğun başvuru nedeni ile top kullanılarak yapılırken ilk olarak projede satışa sunulan 2+1 konutlar için asil ve yedek hak sahipleri belirlenirken ardından ise 3+1 konutlar için asil ve yedek hak sahipleri belirlendi. Oluşturulan listelerin noter tarafından onaylanmasının ardından TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden akşam yayımlanacağı duyuruldu.

TOKİ NİĞDE MERKKEZ EFENDİBEY KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUCU SORGULAMA EKRANI! TOKİ KURA SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Niğde Merkez Efendibey TOKİ kura sonucu bugün akşam saatlerinde kurumun resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR üzerinden kura sonucu sorgulama sayfası üzerinden ilan edilecek olup burada yer alan bölümde kimlik numarasını girerek sorgulama yapabilirsiniz. Yine isteyen kişiler e devlet üzerinden TOKİ kura sorgulama sayfasına ulaşarak kimlik numarası ile adlarına isabet eden bir konut olup olmadığını öğrenebilecekleri.