TOKİ Patronun Kim Olduğunu Gösterdi! Hiç Evi Olmayana 401 TL Taksitle Katta Daire

TOKİ Başkanlığı bütçesi olmayanlar için yeni konut satış duyurusunu resmen duyurdu. Ayda 400 TL taksit ödeme durumu olanlara ev satabileceğini duyuran TOKİ Başkanlığı 180 ay vade olduğunu bildirdi.
TOKİ Patronun Kim Olduğunu Gösterdi! Hiç Evi Olmayana 401 TL Taksitle Katta Daire

Daha önce hiç evi olmamışlar için sunulan fırsatlar yayımlandı. Mart ayı içinde değerlendirilebilecek olan satışlarla ev sahibi olmak isteyenlere 392 TL taksit fırsatı sağlanacak. Evi olmayanlar ise bu konutları yaşadıkları yada nüfusa kayıtlı oldukları şehirlere göre değerlendirebilecekler. İşte TOKİ'nin yeni konut satış duyuruları.

HİÇ EVİNİZ OLMAMIŞSA, KONUT TAPUNUZ YOKSA

TOKİ Başkanlığı'nın 3 şehir için konut satış ilanı var. Kurumun ilanında yer alan şehirler Düzce, Kahramanmaraş ve Konya için oldu. Eğer bu illerden birisinde yaşıyorsanız konut satışları için başvuru hakkınız var. TOKİ'nin bu şehirlerde yapacağı satışlarda Konya'da alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında konut satışı yapacağı açıklandı. Diğer iki şehirde yapılacak olan satışlar ise sadece orta gelir grubunda olacak.

En Ucuz Konut Fiyatlarına Bir Bakın

Düzce Merkez Beyciler Mahallesi TOKİ Projesinde: 311 bin TL'ye 2+1 daire, 363 bin TL'ye ise 3+1 daire satılacak.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ Projesinde ev almak isteyenler için ise 2+1 daireler, 256 bin TL'ye, 3+1 daire almak isteyenler için ise 320 bin TL'ye ev satılacak.

Konya Aköğren TOKİ Projesi duyurularını takip edenlere; 117 bin TL'ye 2+1 daire 200 bin TL'ye ise 3+1 daire satılacak.

ŞARTLARA BAKMAYI İHMAL ETMEYİN

117 Bin TL'ye satılan konutlara başvuru yapacak olanlar alt gelir kapsamında başvurularını yapacaklar. Bu başvurularda yaş ve gelir şartı olacak. 2+1 evlere; 25 yaşını tamamlamış olmak ve aylık hane geliri 10.000 TL ve altında olmak şartıyla başvuru kabul edilecek.

200 Bin TL'den başlayan konutlara başvuruları ise 18 yaş şartı ile yapılacak. Diğer hane geliri şartı gibi özel şartlar orta gelir grubu duyurularında bulunmuyor.

AYLIK TAKSİTLERİ MERAK EDENLERE TÜM LİSTE

TOKİ'nin mart ayı konut satışları için başvuru yapacak olanlar kuralı konut satışlarına yapılan başvuru yöntemiyle satış yapacaklar. Başvurular öncesinde ise hem aylık hem toplam ödeme tablosuna bakılması gerekiyor.

Konya Aköğren TOKİ Projesi

TOKİ Patronun Kim Olduğunu Gösterdi! Hiç Evi Olmayana 401 TL Taksitle Katta DaireTOKİ Patronun Kim Olduğunu Gösterdi! Hiç Evi Olmayana 401 TL Taksitle Katta Daire

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ Projesi

TOKİ Patronun Kim Olduğunu Gösterdi! Hiç Evi Olmayana 401 TL Taksitle Katta Daire

Düzce Merkez Beyciler Mahallesi TOKİ Projesi

TOKİ Patronun Kim Olduğunu Gösterdi! Hiç Evi Olmayana 401 TL Taksitle Katta Daire

HERŞEY TAMAMSA BAŞVURULAR ONLİNE

Tüm şartlara haiz olup ödeme planları kendisine uygun olanlar e-Devlet üzerinden online başvuru yapacaklar. Başvurular sonrası başvurulardan bir iki hafta sonra gerçekleştirilecek konutlar için kura çekilişi yapılacak.