TOKİ Peşin Ödeme İndirimi Kampanyası! TOKİ İndirim Kampanyası 2022 Ne Zaman?

TOKİ'den ev alanlara indirim müjdesi geldi! TOKİ indirim kampanyası 2022 için beklenen açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yapıldı.
TOKİ Peşin Ödeme İndirimi Kampanyası! TOKİ İndirim Kampanyası 2022 Ne Zaman?

TOKİ Peşin Ödeme İndirimi Kampanyası! TOKİ İndirim Kampanyası 2022 Ne Zaman?Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satılan projelerden ev, işyeri alan kişilere bekledikleri müjdeli haber geldi. TOKİ'den taksitle ev alan kişilere yönelik olarak başlatılan peşin ödeme indirimi kampanyası ile borcunun tamamını ya da bir bölümünü ödeyen kişilere indirim yapılıyor.

Böylelikle isteyen kişiler borçlarını ödeyerek tapularını hemen teslim alma imkanı elde ederken yine isteyen kişiler de toplu para ödemesi yaparak borçlarına işletilecek olan faiz üzerinden de indirim elde etme fırsatı yakalıyorlar. Peki, TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman, TOKİ indirim kampanyası yılda kaç kez yapılır, TOKİ erken ödeme nasıl hesaplanır?

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI 2022 NE ZAMAN?

Konu hakkında merak edilen açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yapıldı. Bakan Kurum yapmış olduğu açıklamasında "Vatandaşımızdan gelen talep doğrultusunda yıl içinde 2 ayrı indirim yaptık. Düzenlediğimiz kampanyalarla yüzde 20 oranında indirim imkânı sağladık. Kampanyalardan toplam 28 bin vatandaşımız faydalandı. Buradan vatandaşımıza bir de müjde vermek istiyorum. Mart 2022’de TOKİ konutlarımıza dair yeni bir indirim kampanyası daha düzenleyeceğiz" diyerek söz konusu indirim kampanyasının Mart ayında başlayacağını duyurdu.

TOKİ Peşin Ödeme İndirimi Kampanyası! TOKİ İndirim Kampanyası 2022 Ne Zaman?

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI YILDA KAÇ KEZ YAPILIR?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından başlatılan erken ödeme indirimi ya da halk arasında anılan ismi ile peşin ödeme indirimi kampanyası yılda 2 kere düzenlenmektedir. Biri yılbaşında diğer ise yıl sonunda olmak üzere 2 kere düzenlenen kampanyada borcunu ödeyen kişilere belirlenen oranlarda indirim yapılmaktadır.