TOKİ Sivas Yenimahalle 3. Etap Konut Projesi Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021!

Sivas Yenimahalle TOKİ konut projesi kura çekilişi sonuçları noter huzurunda belirlendi. Yenimahalle TOKİ Konutları kura sonuçları isim listesi 2+1 ve 3+1!
TOKİ Sivas Yenimahalle 3. Etap Konut Projesi Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2021!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında, Sivas Merkez Yenimahalle 746 konut Projesi’nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 506 adet ve 3+1 nitelikli 240 adet olmak üzere toplamda 746 adet konutun hak sahipleri kura çekimi ile belirlendi.

Pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında seyircisiz olarak yapılan kura çekimi başvuru yapan kişilerin de anlık olarak takip edebilmesi adına TOKİ'nin You Tube, Facebook, İnstagram ve Twitter hesapları üzerinden de canlı olarak yayımlandı. Saat 11:00 itibari ile başlayan kura çekiminde ilk olarak 2+1 konutlar sonrasında ise 3+1 konutlar için hak sahipleri belirlendi.

SİVAS YENİMAHALLE TOKİ KONUTLARI KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ!

Noter huzurunda yapılan kura çekimi canlı olarak an be an yayımlandı. Canlı olarak yayımlanan kura çekiminde ismi çıkan kişiler ile TOKİ arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından 28 Eylül 2021 – 28 Ekim 2021 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası Sivas Merkez Şubesi’nde imzalanacak.

182 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan konutlardan almaya hak kazanan kişiler en düşük 18 bin TL peşinat ve 1.167 TL taksitle ev sahibi olma imkanı elde edecekler. TOKİ ile Ziraat Bankası arasında imzalanan sözleşme kapsamında bu konutlardan almaya hak kazanan kişiler 0.49 faizle konut kredisi çekebilecekleri.

TOKİ Sivas Yenimahalle kura çekilişi sonuçları noter tarafından onaylandıktan sonra bugün akşam saatlerinde TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacak.