TOKİ Taksitle, Sudan Ucuza Ev Satıyor! 240 Ay Boyunca 479 TL Taksit!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye'nin farklı şehirlerinde konut satışlarına devam ediyor.
TOKİ Taksitle, Sudan Ucuza Ev Satıyor! 240 Ay Boyunca 479 TL Taksit!

Türkiye'de dönemin Başbakanı Turgut Özel tarafından kurulan ve daha sonra Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde bugünkü misyonun akavuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam ediyor.

1 MİLYON KONUT TESLİM EDİLDİ

TOKİ'nin misyonu gereği Türkiye'nin 81 ilinde konut projeleri gerçekleştirilerek o şehirlerde yaşayan dar gelirli vatandaşlara makul fiyatlarla ev satışı yapılıyor. Bu şekilde şu ana kadar toplam 1 milyon adet konutun inşaası bitirilmiş ve satın alan vatandaşlara anahtar teslimi gerçekleştirildi.

Milyonlarca dar ve orta gelirli insanı konut sahibi yapan TOKİ bir taraftan yeni projelerinin ihalelerini yapmaya devam ederken diğer taraftan da yapılmış veya yapımı devam eden konut projelerinden ev satışlarına devam ediyor.

TOKİ EV SATIŞ İLANLARINA NASIL BAKILIR?

TOKi tarafından satışı gerçekleştirilen konutların satın ilanları kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile vatandaşlara duyuruluyor. Bu ilanları takip eden vatandaşlar uygun fiyatla konut satışlarını ve bu satışlara dair merak edilen diğer detayları öğrenebiliyorlar.

TOKİ'nin resmi internet sityesine giren vatandaşlar üst sekmede bulunan “SATIŞ & DUYURULAR” sekmesinin üzerine gelirler. Açılan menüde “Satışlar” sekmesini tıklayan vatandaşlar şu anda TOKİ'nin satışa sunduğu tüm konutları ve ait oldukları projeleri görebilirler.

TOKİ Taksitle, Sudan Ucuza Ev Satıyor! 240 Ay Boyunca 479 TL Taksit!

TOKİ GÜNCEL KONUT SATIŞ İLANLARI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarfaından şu anda güncel olarak yayınlanan ve satışları devam eden konut projeleri ile satışı süren konut sayıları şu şekilde:

-Balıkesir ili Manyas İlçesi Kızık Mahallesi (158 Konut)
-Bolu İli Seben İlçesi (3 Konut)
-Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu İlçesi (15 Konut)
-Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi (68 Konut)

TOKİ'DEN UYGUN TAKSİTLE KONUT SATIŞI

TOKİ'den uygun fiyata konut satın almak isteyenler fiyatları merak ediyorlar. Her projenin ve her evin ayrı bir fiyatı bulunuyor. Şu anda en uygun konut satışının yapıldığı projelerden birisi Bolu'nun Seben ilçesinde yapılan projede satılıyor.

2+1 büyüklüğündeki konutun satış fiyatı olarak 143.823 TL açıklandı. Bu konutu satın almak isteyen vatandaşlar yüzde 20'lik bir peşinat ödemesi yaparak 240 ay vade imkanı elde edebiliyorlar. Böylelikle 28.764 TL peşinat ödemesi yapan vatandaşlar 240 ay boyunca 479 TL taksit ödeyerek konut sahibi olabiliyorlar.