TOKİ Uşak Karahallı Kura Çekilişi İle Belirlenen Hak Sahiplerinin İsim Listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Uşak Karahallı konut projesi için kura çekilişi pandemi nedeni ile seyircisiz olarak noter huzurunda canlı yayın ile belirlendi.
TOKİ Uşak Karahallı Kura Çekilişi İle Belirlenen Hak Sahiplerinin İsim Listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Uşak Karahallı konut projesi için kura çekilişi pandemi nedeni ile seyircisiz olarak noter huzurunda canlı yayın ile belirlendi. Uşak Karahallı TOKİ evleri kura çekilişi sonucu 27 Ocak 2021 tarihli isim listesi haberimizde...

Türkiye'de kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişilerin en büyük destekçisi olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ bir yandan 2021 yılı için üretilecek olan 100 bin sosyal konut projesine yönelik çalışmalarını yaparken bir yandan da yeni konut projleri için ihale, satış duyurusu ve kura çekilişlerini gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda yürütülen çalışmalar neticesinde Uşak Karahallı toplu konut projesi kura çekilişi koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz olarak noter huzurunda yapılırken TOKİ Facebook, You Tube, Twitter ve İnstagram hesabı üzerinden canlı olarak yayımlandı.

TOKİ UŞAK KARAHALLI KONUT PROJESİ 2+1 KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN LİSTESİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafınan Uşak Karahallı'da yapılan konut projesi için başvuru sahipleri arasından hak sahiplerini belirlemek üzere kura çekimi canlı yayın ile yapıldı. Yapılan kura çekimi ile satışa sunulan 2+1 konut tipindeki alt gelir grubu 18 konut için 91 kişi başvuruda bulunmuştu. 91 kişi arasından hak sahibi olacak kişilerin isimleri Ankara 15. noteri huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi. Bu kişiler şu şekilde sıralandı;

UŞAK KARAHALLI TOKİ KONUT PROJESİ 3+1 KURA ÇEKİLİŞİ İSİM LİSTESİ

Satışa sunulan konut projesi kapsamında 3+1 konut tipindeki 176 adet ev için 195 kişi başvuruda bulundu.

Listenin tamamı ve kuranın kesin sonuçları TOKİ GOV TR internet sitesi üzerinden akşam saatlerinde yayımlanacaktır.

Emlak365.com