TOKİ Yüzde 50 Peşinatla İstanbul'da 185 Konut Satıyor! Açık Artırma Tarihi Açıklandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ, İstanbul'da 185 konutu açık artırma yöntemiyle satışa çıkarak. Açık artırma tarihi belli oldu.
TOKİ Yüzde 50 Peşinatla İstanbul'da 185 Konut Satıyor! Açık Artırma Tarihi Açıklandı

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar nedeniyle vatandaş TOKİ'nin uygun fiyatla satışa çıkardığı evlere yönelmiş durumda. TOKİ zaman zaman farklı illerde inşa edilen konut projeleri kapsamında uygun peşinat ve uygun ödeme seçenekleri ile 2+1 ve 3+1 daireleri satışa çıkarıyor. TOKİ'nin konut satışlarına bir yenisi daha eklendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamında inşa edilen toplam 185 konutun satışı yapılacak. Sarıgöl Projesi kapsamında olan110 konut için açık artırma 2 Ağustos 2022 Salı günü 10.30'da, Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamında olan 75 konut için de açık artırma 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü yapılacak.

185 konut satışı için açık artırma TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapılacak. Açık artırmaya "www.emlakmuzayede.com.tr" adresi üzerinden canlı yayında da teklif verilebilecek.

TOKİ Yüzde 50 Peşinatla İstanbul'da 185 Konut Satıyor! Açık Artırma Tarihi Açıklandı

YÜZDE 50 PEŞİNAT VE 120 AY VADE

İstanbul'da satılacak 185 konut için alıcılar %50 peşinat ödeyecek ve kalan tutarı da 120 ay vade ile ödeyebilecek. Açık artırma ile yapılan satışların ardından Gaziosmanpaşa konutları hemen teslim edilecek. Beyoğlu Sütlüce Mahallesi konutlarının teslimatı ise 12 ay içerisinde yapılacak.

Konut satışlarına ilişkin düzenlenecek açık artırmanın tüm bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Açık artırma başvuruları 18 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak. 2 Ağustos ve 3 Ağustos 2022 tarihlerinde Halk Bankası'nın tüm şubeleri üzerinden de başvuru yapılabilecek. Satışla ilgili detaylı bilgiler "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresleri üzerinden ya da 444 86 54 numaralı hattan öğrenilebilecek.