TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 343 yeni konut projesi

TOKİ tarafından hayata geçirilen projeler dar ve orta gelirli için dikkati çekmeye devam ediyor. Son olarak Ankara ve İstanbul'da 343 yeni konut projesini duyuran TOKİ'den açıklama geldi.
TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 343 yeni konut projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni konut projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ'nin hayata geçirdiği projeler vatandaşlar tarafından takip edilmeye devam ederken dar gelirli vatandaşlara TOKİ, İstanbul ve Ankara projeleri için start verdi.

TOKİ Ankara ve İstanbul projelerinde 343 konut yer alacağı ifade edilirken Ankara projesinde 84 konut, 65 konut ve 44 konut konut, İstanbul projesinde ise 150 konut yer alacağı açıklandı. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre İstanbul ve Ankara projelerinin ihalelerinin Haziran ve Temmuz aylarında yapılacağı belirtilirken ilk detaylar da açıklandı.

TOKİ'DEN ANKARA VE İSTANBUL İÇİN YENİ KONUT PROJESİ

TOKİ tarafında açıklanan Ankara projesinde Nallıhan ilçesi Hacıbey Mahallesi, Nasuhpaşa Mahallesi ve Atatürk Mahallesi'nde; İstanbul projesi içinse Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde konutların inşa edileceği ifade edildi.

tokiden-istanbul-ve-ankaraya-343-yeni-konut-projesi.jpg

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi projesinin ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te, Ankara Nallıhan Nasuhpaşa Mahallesi, Hacıbey Mahallesi ve Atatürk (Yazı) Mahallesi projelerinin ihalesi ise 28 Haziran 2024 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirileceği kaydedildi.