TOKİ'den Kahramanmaraş'a 297 Adet Ucuz Konut!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu konut projesi kapsamında 297 adet konut sadece 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projede konut kredisiz 240 ay taksitle ev sahibi olma imkanı sunulurken en düşük aylık taksit tutarı ise 499 lira olarak belirlendi.
TOKİ'den Kahramanmaraş'a 297 Adet Ucuz Konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ yeni konut projeleri için satış ilanları yayımlamaya devam ediyor. TOKİ konut satış satış ilanları için yapılan son duyurulardan biri de Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesi için verildi.

TOKİ KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU KONUT PROJESİ SATIŞ İLANI (297 ADET KONUT)

Yayımlanan ilanda 2+1 konut 230 adet konut ve 3+1 konut 67 adet olmak üzere toplam 297 adet konut satışa sunuldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından KAHRAMANMARAŞ İLİ DULKADİROĞLU İLÇESİ 624 ADET KONUT kapsamında üretilecek olan konutlar için başvurular bugün itibari ile başlarken 2 Nisan 2021 tarihinde sona erecek.

Başvuru yapmak isteyen kişiler Halkbank şubeleri üzerinden yapabilecek. Yine isteyen kişiler 1 Nisan 2021 tarihine kadar e devlet üzerinden de TOKİ konut başvurusu yapabilecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 297 Adet Ucuz Konut!

TOKİ KAHRAMANMARAŞ KONUT FİYATLARI KAÇ TL?

Yayımlanan satış duyuruları kapsamında satışa sunulan konutlar için en düşük konut fiyatı 149 bin 859 lira ve en yüksek konut fiyatı ise 204 bin 369 lira olarak belirlendi.

En düşük konut peşinatı tutarı 17 bin 983 lira ve en düşük aylık taksit tutarı ise 499,53 lira olarak belirlendi.

TOKİ KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE?

Satışa sunulan konutlar için konut adedinden fazla başvuru yapılmasında durumunda hak sahipleri yapılacak olan kura çekimi ile belirlenecek. TOKİ Dulkadiroğlu kura çekilişi 9 Nisan 2021 tarihinde yapılacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kura çekilişi noter huzurunda seyircisiz olarak yapılırken kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanacak.