TOKİ'den orta gelir grubuna yönelik konut projeleri

TOKİ'nin hayata geçireceği projelerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. TOKİ, dar ve orta gelir grubuna yönelik konut projelerini duyurmaya devam ederken bu kez orta gelir gurubu için yeni bir açıklamaya yer verildi.
TOKİ'den orta gelir grubuna yönelik konut projeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği konut projeleri ile dikkati çekmeye devam ediyor. TOKİ tarafından hayata geçirilen projelerde hak sahiplerinin belirlenmesi için çeşitli yöntemler kullanılırken TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenler de yeni projeleri araştırarak başvuru fırsatlarından yararlanmak istiyor.

TOKİ, vatandaşlardan başvurular alarak hak sahiplerini de kura yöntemi ile belirlemeye devam ederken 2024 yılında orta gelir grubuna yönelik çeşitli yeni konut projelerini duyurdu. Haziran ayı itibariyle TOKİ'nin yeni sosyal konut projeleri de duyurulmaya devam ediyor.

TOKİ'DEN ORTA GELİR GRUBUNA MÜJDE

TOKİ, orta gelir grubuna yönelik konut projelerini duyurdu. Haziran ayı itibariyle TOKİ'nin yeni sosyal konut projeleri arasında, aylık 11 bin 364 TL taksitle 3+1 konutlar satışa sunulacak.

tokiden-orta-gelir-grubuna-yonelik-konut-projele.jpg

TOKİ, sosyal konut projelerini alt ve orta gelir grupları için sunmaya devam ederken Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yer alan yeni etabında 428 adet konutun bulunduğunu duyurdu. Bu konutlardan 113'ü, kura yöntemiyle satışa sunulacak ve 72 adet 2+1 olarak alt gelir grubuna, 41 adet ise 3+1 olarak orta gelir grubuna ayrılacak. Başvurular, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden ve e-Devlet kapısı aracılığıyla, ayrıca Ziraat Bankası Beypazarı şubesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

tokiden-orta-gelir-grubuna-yonelik-konut-projeler-001.jpg

Öte yandan Çorum merkez, Celilkırı Mahallesi'nde TOKİ tarafından gerçekleştirilen başka bir sosyal konut projesinde ise 754 adet konut bulunuyor. Bu konutlardan 66 adedinin kura ile satılacağı ifade edilirken aylık taksitlerin 9 bin 433 TL'den başlayacağı ifade edildi.