TOKİ'den Tarihi Fırsatta Son Günler! 550 TL Taksitle Ev Sahibi Olma İmkanı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından uygun fiyatlı ve düşük taksitli konut satışı için son günlere girildi. TOKİ hangi şehirlerde ve hangi projelerde, hangi şartlarda konut satışı yapıyor? İşte TOKİ'den uygun fiyata konut satışında son fırsatlar...
TOKİ'den Tarihi Fırsatta Son Günler! 550 TL Taksitle Ev Sahibi Olma İmkanı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin 81 ilinde konut projeleri yapılıp başta dar gelirli vatandaşlar olmak üzere ev sahibi olmayan vatandaşlara uygun fiyatlarla konut satışı yapılıyor. TOKİ'nin zaman zaman sırasıyla satışa çıkardığı konutlara büyük bir ilgi oluyor.

TOKİ'nin satışa çıkardığı bazı konutlar için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Şu anda aktif satışta oılan bazı konut projelerinde son başvurular 30 Haziran 23021'de dolacak. Bu tarihten son konut satın almak isteyenlere bu projelerden yeni kampanya dönemine girilmedikçe konut satışı yapılmayacak. Bunun için de bu projelerden uygun fiyatlı konut satın alıp ev sahibi olmak isteyenlerin başvurularını 30 Haziran'a kadar tamamlamaları gerekiyor.

TOKİ BALIKESİR MANYAS 180 ADET KONUT SATIŞI

TOKİ'nin Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi'ndeki projesinde 180 adet 2+1 konutun satışı devam ediyor. Bu konutlar 2+1 olarak bildirilirken satış fiyatlarının 136.342 TL ile 199.932 TL arasında değiştiği bildirildi. Yüzde 12 peşinat ödemesi talep edilen konutlar 180 ay vade ile ayda 667 TL'denb başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ BİTLİS AHLAT 8 ADET KONUT SATIŞI

TOKİ'nin Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi'nde yapılan konut projesinde 8 adet konut satılmayı bekliyor. 30 Haziran tarihine kadar bu konutlar için satın alma başvurusu yapılabilecek. 2+1 konutlar 157 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. 180 ay vade ve 750 TL taksitle bu konutlar satın alınabiliyor.

TOKİ KIRIKKALE 440 ADET KONUT SATIŞI

TOKİ'nin Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi'nde yapılan projesinde 440 konutun satışına devam ediliyor. 114 Bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılan konut satışlarında yüzde 12 oranında peşinat ödenmesi istaniyor. Kalan tutar için ise 180 ay vade yapılırken vatandaşlar 560 TL taksitle ev sahibi oluyorlar.

TOKİ KIRŞEHİR 83 ADET KONUT SATIŞI

TOKİ'nin Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi'nde yapılan konut projesinde 83 konutun satışına devam ediliyor. 2+1 ve 3+1 seçeneğinde konutların bulunduğu projede konut fiyatları 165 Bin TL'den başlıyor. Yüzde 12 peşinat ve 180 ay vade ile satılan konutlar için aylık taksitler 810 TL'den başlıyor.