TOKİ'den Ucuz Konut Piyangosu Vuran İller Artıyor! 1.100 TL, 1.400 TL Taksitle Ev Satışı!

Uygun fiyatla konut satın almak isteyenlere TOKİ tarafından önemli fırsatlar verilmeye devam ediliyor. İşte TOKİ'nin konut satışı yaptığı iller ve belirlenen fiyatlar...
TOKİ'den Ucuz Konut Piyangosu Vuran İller Artıyor! 1.100 TL, 1.400 TL Taksitle Ev Satışı!

Türkiye'de uygun fiyata konut satın alma imkanları oldukça daraldı. Yükselen inşaat maliyetlerinden dolayı oluşan yüksek fiyatlar dar gelirli ailelerin ev sahibi olma imkanlarını epeyce kısıtladı. Sadece TOKİ tarafından bu vatandaşlara önemli imkanlar sağlanıyor. Peki TOKİ şu anda hangi şehirler ve hangi imkanlarla konut satışı yapıyor? İşte TOKİ'nin satış yaptığı iller...

TOKİ PİYANGOSU HANGİ İLLERE VURDU

TOKİ tarafından inşa edilen konutlar aralıklı bir şekilde satışa çıkarılıyor. Bu konutları satın almak isteyenler TOKİ'nin satış ilanlarını takip ederek fırsatları elde edebiliyorlar. TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre şu anda Bitlis, Bursa, İzmir, Karaman ve Kilis'te konut satışları yapılıyor. Bu imkanları değerlendiren vatandaşlar oldukça düşük fiyatlarla ev sahibi olabiliyorlar. üstelik vatandaşlara kolay ödeme seçenekleri de sunuluyor.

TOKİ'NİN KONUTLARI KAÇ TL'DEN SATIŞA ÇIKARILDI

TOKİ tarafından 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilen konutların fiyatları da oldukça merak ediliyor. Kurum tarafından yapılan bilgilendirmeye göre projeden projeye ev fiyatları değişiyor. Buna göre TOKİ'nin şu anda satışta olan 2+1 konutlarının fiyatları 261 Bin TL'den başlıyor. Bu konutların fiyatları 566 Bin TL'ye kadar çıkabiliyor. 3+1 konutların fiyatları ise 359 Bin TL'den başlayıp 653 Bin TL'ye kadar yükseliyor. Konutların fiyatları bulundukları kata, projeye ve büyüklüğe göre değişiyor.

TAKSİT FİYATLARI KAÇ TL'DEN BAŞLIYOR!

TOKİ'den konut satın almanın uygun bulunmasının en önemli ayrıntısı ile konut kredisi çekmeden taksit imkanından yararlanmak oluyor. Bu kapsamda vatandaşlara belirli oranlarda peşinat ödemesi yapmaları halinde 120 ay, 180 ay, 240 ay gibi vade imkanları sağlanıyor. Şu anda aktif olarak satış yapılan TOKİ projelerinde ayda 1.100 TL, 1.400 TL ve 1.600 TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. Üstelik bu konutları teslim almadan taksit ödemelerine başlanmıyor. Daha detaylı bilgilere TOKİ tarafından ulaşılabiliyor.

Emlak365.com