TOKİ'nin İnşa Edeceği Konya Millet Bahçesinin Temel Atma Töreni Yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin 81 ili için yürütülen Millet Bahçesi projesine ara vermeden devam ediliyor.
TOKİ'nin İnşa Edeceği Konya Millet Bahçesinin Temel Atma Töreni Yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin 81 ili için yürütülen Millet Bahçesi projesine ara vermeden devam ediliyor. Konya Millet Bahçesi için 15 Ocak 2021 tarihinde temel atma töreni yapılacağı bildirildi.

Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyon projelerinden olan millet bahçeleri için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 81 ilde gerçekleştirilen projelerle şehirlere yeni yaşam alanları meydana getiriliyor. Millet Bahçeleri projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) koordinasyonunda gerçekleştiriliyor.



MİLLET BAHÇESİ PROJELERİ DEVAM EDİYOR!



Türkiye'de çok sayıda şehirde şu anda Millet Bahçesi projelerinin inşaatları devam ederken Konya'da da Millet Bahçesi inşaatının başlayacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesinin Ocak ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Uğur İbrahim Altay, Konya Millet Bahçesi için 15 Ocak 2021 tarihinde temel atma töreni düzenleneceğini duyurdu.



KONYA MİLLET BAHÇESİ İÇİN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK!



Konya'da inşa edilecek Millet Bahçesi projesi için konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Şehrimizde inşa edilecek Millet Bahçesi için önemli gelişmeler yaşanıyor. İnşallah 15 Ocak 2021'de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'un şehrimize gelişinde Millet Bahçesi'nin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Eski stadyum alanına yapmakta olduğumuz Millet Bahçesi, Konya'ya yeni bir vizyon katacaktır.” dedi.



Konya'daki TOKİ projelerine dair törenler de yapılacağını duyuran Başkan Altay, “Bakanımız Murat Kurum, TOKİ tarafından yapılan Meram Kaymakamlığı'nın temel atma törenine de katılacak. Ayrıca yine Emlak Konut tarafından yapılan bir caminin açılışını gerçekleştireceğiz. Çevre ve Şehirclik Bakanlığı'mızın Konya'daki imar çalışmaları kentimize verilen önemin göstergesidir.” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com