Trabzon Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi 1. Etabı Tamamlandı!

Eskiyen stadyumlar için verilen yıkım kararı sonrasında bu alanlara millet bahçesi yapılacağı açıklanmıştı.
Trabzon Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi 1. Etabı Tamamlandı!

Eskiyen stadyumlar için verilen yıkım kararı sonrasında bu alanlara millet bahçesi yapılacağı açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan millet bahçesi projeleri sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı her ile en az 1 millet bahçesi yapılacağını duyurmuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile ise millet bahçesi projesinin TOKİ eli ile yapılacağı yönünde olmuştu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ömer Bulut son çalışmalar hakkında bilgi verdi.

TRABZON HÜSEYİN AVNİ AKER MİLLET BAHÇESİ PROJESİ 1. ETABI TAMAMLANDI!

Yürütülen çalışmalar kapsamında yıkılan Trabzon Hüseyin Avni Aker stadyumu yerine inşa edilen millet bahçesi projesini TOKİ Başkanı Ömer Bulut yerinde inceledi. Projenin 1. etap çalışması tamamlanırken Trabzonlular için yeni bir buluşma noktası oluşturulmuş oldu.

Trabzonlular için rekreasyon alanı olarak tasarlanan projenin birinci etabı tamamlanırken ikinci etap için ise Orman İşletme Müdürlüğü lojmanlarının bulunduğu alanda çalışmaların yapılması planlanıyor. Burada bulunan lojmanların yıkılarak boşaltılan bu alana millet bahçesinin devamı niteliğinde 2. etap olarak bu bölgede de millet bahçesi projesi yapılması planlanıyor.

Emlak365.com