1 Ton Kalın, İnce Demir Fiyat Listesi! Şehir Şehir Aralık Ayı Fiyat Tablosu

Kasım ayı genelinde yukarı yönlü seyreden demir fiyatlarında oluşan son tablo ve bir ton kalın demir ile bir ton ince demir fiyatlarının illere göre fiyat listesini paylaşıyoruz.
1 Ton Kalın, İnce Demir Fiyat Listesi! Şehir Şehir Aralık Ayı Fiyat Tablosu

Kasım ayı genelinde yukarı yönlü seyreden demir fiyatlarında oluşan son tablo ve bir ton kalın demir ile bir ton ince demir fiyatlarının illere göre fiyat listesini paylaşıyoruz. Karabük, İskenderun, İzmir, Ankara, İstanbul'da 1 ton demir fiyat listesi.

Demir fiyatları yükselme eğilimine devam ediyor. Pandemi süreci kapsamında değeri artan demir fiyatlarında bu yükseliş kademeli olarak devam etmekte. İnşaat sektörü temsilcilerinin son dönemlerde ele aldıkları en önemli konu başlıklarının zirvesinde maliyet artışları ve bu oranların yükselmesinde ilk sırada yer alan demir fiyatları yer alıyor.



DEMİR FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR



İnşaat sektörünün en önemli maliyet kalemlerinin başında demir fiyatları geliyor. 2020 yılının 1. ayından, 11. ayı sonuna kadar olan süreçte çok yüksek bir oranda yüksekselen demir fiyatları firmaların maliyet hesaplarının değişmesine neden oldu.



Geçtiğimiz dönemlerde yapılan açıklamalarda maliyet kalemlerinde yaşanan artışın emlak sektörüne zarar verdiği ve bu zararın ise tüm kademelerde hissedildiğine vurgu yapıldı. Sektör temsilcileri demir fiyatları başta olmak üzere tüm maliyetler konusunda sektörde yer alan herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ettiler.



ARALIK 2020 DEMİR FİYATLARI LİSTESİ



İnşaat sektöründe yaşanan son durum bu şekilde olurken emlak365.com olarak bizlerde fiyatlara dair tabloyu aktarıyoruz. İşte Aralık 2020 demir fiyatları,



Ankara'da 1 ton ince demir fiyatı 5 bin 60 TL bir ton kalın demir fiyatı 4 bin 980 TL



İzmir 1 ton ince demir fiyatı 5 bin 20 TL bir ton kalın demir fiyatı 4 bin 970 TL



İstanbul 1 ton ince demir fiyatı 4 bin 930 TL bir ton kalın demir fiyatı 4 bin 890 TL



İskenderun 1 ton ince demir fiyatı 4 bin 960 TL bir ton kalın demir fiyatı 4 bin 920 TL



Karabük 1 ton ince demir fiyatı 5 bin 20 TL bir ton kalın demir fiyatı 4 bin 920 TL



Emlak365.com