100.000 TL'ye 3+1 Satılık Daireler! Şaka Değil Gerçek! İş Bankası Güvencesi Satıyor

İş Bankası kendisine ait olan daireleri satışa çıkardı. Bankanın web sitesinden satışa çıkarılan dairelerden almak isteyenler için fiyatlar 100.000 TL'den başlıyor.
100.000 TL'ye 3+1 Satılık Daireler! Şaka Değil Gerçek! İş Bankası Güvencesi Satıyor

100.000 TL ödeyerek 3+1 ara kat daire sahibi olacağınızı söylersek inanır mısınız? Yok artık dediğinizi duyar gibi olsak da İş Bankası’nın icralık satış platformunda bunun şaka olmadığını gözlerinizle göreceksiniz. Elindeki icralık dairelerin fiyatını olabildiğince düşüren İş Bankası, kısa süre zarfında talep patlamasına neden oldu.

İş Bankası, icralık daire satışında çıtayı iyice yükseltti ve konut fiyatlarını piyasa ortalamasının çok altına çekti. Siz de düşük bedellerle ev sahibi olmak istiyorsanız bu özel fırsatı kaçırmayın. İster oturmak için, ister ileride değerlendir düşüncesi ile yatırım yapmak için ev arıyorsanız Türkiye İş Bankası’nın farklı bölgelerde satışa koyduğu ilanlara mutlaka göz atın.

İstanbul’dan Ankara’ya Kadar Her Bölgede Satılık İcralık Daireler

İş Bankası gayrimenkul satışı ile birlikte siz de hayalini kurduğunuz yuvanıza bir an önce kavuşabilirsiniz. Satılık gayrimenkuller için online teklif iletebilir, en iyi teklifi vererek yüzlerce kullanıcı arasından sıyrılabilirsiniz. Sisteme giriş yapmak üzere kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre bilgisi için en yakın İş Bankası şubesinden destek alabilirsiniz. Ayrıca İş Bankası’nın gayrimenkul satışı için anlaştığı İNTENGO firması ile iletişime geçerek de teklifinizi iletebilirsiniz.

100.000 TL'ye 3+1 Satılık Daireler! Şaka Değil Gerçek! İş Bankası Güvencesi Satıyor

Şubeden yapacağınız başvuru sonrasında ev için hesaplanan teminat bedelini nakit olarak hesaba yatırmanız gerekmekte. Daha sonra telefonunuza gelecek şifreyi kullanarak haberimizin sonunda paylaşacağımız web site üzerinden teklifinizi iletebilirsiniz. Şubeye gitmeden önce karar verebilmek adına siteyi incelemenizi ve teklif yapmayı düşündüğünüz konutların ilan numarasını not almanızı öneririz. Böylece yatıracağınız teminat bedelinin daha net hesaplanmasını sağlayabilirsiniz.

Teklifinizi İş Bankası’na ilettikten sonra teklif süresi sonuna kadar beklemeniz gerekmektedir. Teklif süresi sona erdiğinde satıştaki gayrimenkul için en iyi teklifi sunmuş olmanız halinde satın alma işlemlerini yapmak için hak kazanabilirsiniz. İlgili tapu dairesinde yapılacak işlemler sonrasında evinizi devralabilirsiniz. Ayrıca İş Bankası’nın konut kredisi hizmetlerinden yararlanarak evinizi kredi kullanarak da satın alabilirsiniz.

İş Bankası gayrimenkul satış sitesine ulaşmak için bankanın web sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir.Yalnızca tek bir il için arama yapmak istiyorsanız siteye girdikten sonra ekranın sol kısmında açılan menüyü kullanarak il seçimi yapabilirsiniz. Ayrıca fiyat aralığı belirlemek kaydı ile ev için ayırdığınız bütçeye göre de arama yapabilirsiniz.