105.000 TL'ye Konut Sahibi Olma Fırsatı! Milli Emlak Müdürlüğü Manisa'da 103 Kamu Konutunu Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Müdürlüğü'nün kamu konutlarını ekonomiye kazandırma yönündeki faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.
105.000 TL'ye Konut Sahibi Olma Fırsatı! Milli Emlak Müdürlüğü Manisa'da 103 Kamu Konutunu Satışa Çıkardı!

Milli Emlak Müdürlüğü'nün kamu konutlarını ekonomiye kazandırma yönündeki faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Manisa'da bulunan 103 adet kamu konutu Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı.

Türkiye'de kamu konutlarının satılarak ekonomiye kazandırılması yönendeki uygulama ara vermeden devam ediyor. Ülke genelinde hemen hemen her şehirde kamu konutları satışa çıkarılırken son kamu konutu satışı ilanı Manisa'dan geldi.



103 KAMU KONUTU SATIŞA ÇIKARILDI



Manisa Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre Şehzadeler ve Yunusemre ilçerinde toplam 103 kamu konutu satışa çıkarıldı. İhaleyle satılacak olan kamu kanutları için 17 Ağustos tarihi ihale tarihi olarak duyuruldu. İhale Manisa Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü toplantı salonunda saat 9:00'da yapılacak.



KONUTLARDA OTURANLARA ÖNCELİK HAKKI



Kamu konutlarında halen daha oturanlara satışlarda öncelik hakkı tanınacak. Belirlenen fiyat üzerinden ödeme yapmayı kabul edenlerin oturdukları konutlar ihaleye sokulmayacak. Diğer konutlar için ise açıklanan tahmini bedel üzerinden ihale gerçekleştirilecek.



KOLAY ÖDEME AVANTAJI



Kamu konutlarının satışında peşin ödeme veya dörtte biri peşin ve geri kalanı 2 yılda eşit taksitlerle ödenebilecek. Ayrıca konut kredileri kullanılarak da bu kamu konutları satın alınabilecek.



FİYATLAR AÇIKLANDI!



Manisa'da satışa çıkarılan kamu konutları için en düşük tahmini bedel 105.000 TL, en yüksek tahmini bedel ise 315.000 TL şeklinde açıklandı.



Emlak365.com