13 İl İçin Özelleştirme Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı aralarında Türkiye Şeker Fabrikaları, Sümer Holding, TEDAŞ ve Hazine'ye ait taşınmazlara ilişkin çok sayıda özelleştirme kararını 9 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımladı.
13 İl İçin Özelleştirme Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı aralarında Türkiye Şeker Fabrikaları, Sümer Holding, TEDAŞ ve Hazine'ye ait taşınmazlara ilişkin çok sayıda özelleştirme kararını 9 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımladı. 13 ilde 149 taşınmaz satışı için açıklanan özelleştirme kararları haberimizde...

Aralarında Şeker Fabrikaları özelleştirme kararları, Sümer Holding özelleştirme kararları, TEDAŞ özelleştirme kararı ile Maliye Hazinesi taşınmaz satışı özelleştirme kararları da bulunan çok sayıda özelleştirme kararları 9 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi.



Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 06/01/2021 Tarihli ve 2021/ÖİB-K-01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ve 19 Sayılı Kararları kapsamında belirtilen taşınmazların satış yöntemi ile özelleştirmesi yapılmış oldu.



ŞEKER FABRİKALARI ÖZELLEŞTİRME 2021!



Yayımlanan özelleştirme ilanları kapsamında mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan çok sayıda taşınmaz için de özelleştirme kararı çıktı. Alınan kararlar kapsamına,



Afyon Şeker Fabrikası özelleştirme ilanları ile 1 milyon 200 bin liralık taşınmaz satışı Sınırlı Sorumlu Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi'ne gerçekleştirildi.



Konya Şeker Fabrikası özelleştirme ilanları ile 3 milyon 780 bin liralık taşınmaz satışı Şefikoğulları İnş. LTD. ŞTİ'ne gerçekleştirildi.



Tokat Şeker Fabrikası özelleştirme ilanları ile 3 milyon 700 bin liralık taşınmaz satışı Kayseri Şeker Fabrikası'na yapıldı.



Kahramanmaraş Şeker Fabrikası özelleştirme ilanları ile 7 milyon 150 bin liralık taşınmaz satışı Zentar Tarım ürünleri LDT. ŞTİ'ye yapıldı.





Kararların tümünün PDF Formatına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ...



SÜMER HOLDİNG ÖZELLEŞTİRME 2021!



Sümer Holding tarafından da çok sayıda özelleştirme kararı alındı. Alınan kararlar kapsamında Sümer Holding'e ait olan Aydın Didim ve Van Edremit ilçelerinde bulunan çok sayıda taşınmaz satışa sunuldu.



ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI ÖZELLEŞTİRME KARARLARI ALINAN İLLER HANGİLERİ?



Açıklanan kararlar kapsamında Ankara, Kocaeli, Erzincan, Afyonkarahisar, Konya, Tokat, Kahramanmaraş, Aydın, Van, Edremit, Erzincan illerinde belirlenen taşınmazların satış yolu ile özelleştirmesine karar verildi.



Emlak365.com