2018 Yılı Kış Modası Neler Olacak?

Yeni senenin yeni akımların zirvede olacağı bir sene olması uzamanlar tarafından açıklandı. Uzmanlar, herkesin yaşamını etkileyecek bir takım geli
2018 Yılı Kış Modası Neler Olacak?

Yeni senenin yeni akımların zirvede olacağı bir sene olması uzamanlar tarafından açıklandı. Uzmanlar, herkesin yaşamını etkileyecek bir takım geli

Yeni senenin yeni akımların zirvede olacağı bir sene olması uzamanlar tarafından açıklandı. Uzmanlar, herkesin yaşamını etkileyecek bir takım gelişmeler ve değişiklerin olacağının altını çizdi.



İnsan yaşamını daha iyi noktalara ulaştıracak bir takım araçlar arıyor. Modanın sunduğu yaşamının kalitesini artırdığı şeyleri de yaşamına sokmanın gayreti içerisine giriyor. Kıyafetten yaşamın her alanına bu sene ön planda olacak şeyler de tarzın yansımasını temin ediyor.



Moda Renkler Üstüne Bir Fikir



Her sene ön plana çıkan bazı renkler oluyor. Belirlenen ana rengin yanında yardımcı renkler ile bir ahenk oluşturuluyor. Bu senenin en önde olması beklenen rengi ise pembe olarak ön görülüyor. Kırmızı rengin ahengi ile sarılması amaçlanan pembe rengin yeni yılda ön plana çıkarılması amaçlanıyor. Pembe rengi destekleyen kırmızı rengin yanında mavi rengi de destekleyen renk olarak belirtiliyor. Hem mavi rengin ahengi hem de gri rengin tonlaması da yeni senenin renkleri arasında kendine yer buluyor.



Renklerin ahengi ile buluşan hem kıyafetler hem tüm araç ve gereçler ile yeni senede insan yaşamı şekilleniyor. Pantolonlardan uzun atkılara, kotların yırtıklarından taytlara, kalın şekilli örülen hırkalardan dış kıyafetlere kadar birçok kıyafet bu renk ahengi ile üretilmeyi bekliyor. Özellikle son senelerde revaçta olan yırtık kot kıyafeti akımı bu senede oldukça ön planda görülüyor. Hem modern hem rahat hem sık hem de spor bir görüntü ile tertip edilen kotların en sevilen ve arzu edilen parçaların arasında olması bu senede görülecek gibi duruyor. Her geçen zaman diliminde daha fazla ilgi gören taytlar da hem farklı şekiller ile hem de değişik tarzlar ile yeni senenin ön planda olan kıyafetleri arasında yer alıyor. Kendilerine has stil ve tarzların oluşturulduğu bir kavram ile kıyafet modası şekilleniyor.



Klasik Siyah Renk Tercihi



Gelecek sene için siyah renk yine ön planda olacak görülüyor. Zira siyah hiçbir zaman ederini yitirmeyen bir renk olarak her sene ilgi gören bir renk olarak karşıda duruyor. Bu sen hem siyahın hem de kahverenginin tonlarının yerini kırmızı ve tonlarının alacağı ön görülüyor. Şarap rengi kırmızısı ile hazırlanmış palto ve pantolonların alacağına şimdiden kesin gözü ile bakılıyor.