2018 Yılının Sokak Modası

Modayı gösteren ve belli eden yerler genellikle sokaklardır. Aklınıza gelicek gelmeyecek her türden, her tarzdan kıyafetleri artık sokaklarda görmemiz
2018 Yılının Sokak Modası

Modayı gösteren ve belli eden yerler genellikle sokaklardır. Aklınıza gelicek gelmeyecek her türden, her tarzdan kıyafetleri artık sokaklarda görmemiz

Modayı gösteren ve belli eden yerler genellikle sokaklardır. Aklınıza gelicek gelmeyecek her türden, her tarzdan kıyafetleri artık sokaklarda görmemiz mümkün. Tabiki de düğünlerde, davetlerde, şık restorantlarda tercih edilen kıyafetlerin bir çoğunu sokakta göremeyiz. 2018 yılına girdiğimiz günden itibaren geçmiş yılların modası yerine artık 2018 sokak modası takip edilmeye başlandı. Özellikle sonbahar - kış sokak modası birbirinden farklı tasarımlar ile bize ilham kaynağı oldu. Sokaktaki her tarza uyacak, her zevke hitap edecek tarzda kıyafetler tasarlanmıştı. Ayrıca geçmiş yıllara oranla renkler, değişik şekilde desenler, yazılı figürler çokca ön plana çıkan detaylardandı. İşte sizler için derledğimiz 2018 sokak modası için öneriler.



Yırtık Kotlar ve Deri Ceket İle Yapılan Sokak Stilleri



Bildiğiniz üzere sokak modası dediğimiz zaman aklımıza ilk olarak yırtık kotlar geliyor. Eğer sizlere yırtık kotsuz, jeansiz bir sokak stili öneriliyorsa orada gerçekten bir yanlışlık var demektir. Hem rahat olup hem de şık görünmeyi sevenlerdenseniz eğer bu önerimiz sizin için ilham kaynağı olabilir.



Çizmeler ve Botlar İle Kombinlenen Kısa Etekler



Eğer pantolon veya jeanler benim tarzımı pek yansıtmıyor ben daha şık ve havalı görünmek istiyorum derseniz ise moda haftalarından fırlamışçasına kombinlenen bir kısa etek, çizme kombini oluşturabilirsiniz. Soğuk havalar için uyugun olan bu kombinle dışarı çıkmak sizi olduğundan daha şık gösterecektir. Ayrıca kombininizi canlı renkler ile tamamlamakta sizi daha da ön plana çıkaracaktır.



Zarif Kürklerle Sokak Modası



Bu tarzda bir kombin size biraz klasik gibi gelebilir ama bütün moda defilelerinde de çoğunlukla karşılaştığımız bu tarz genellikle zarif ve hafif tüylü kürklerden oluşmaktaydı. Kürkünüzü kısa etek, topuklu çizme ile birlikte kombinleyerek oldukça havalı bir görünüm elde edebilirsiniz.



Farklı Bir Stil Arayanlara



Kış aylarının kendini iyice belli ettiği zamanlarda kat kat giyinmek size her açıdan avantaj sağlayacaktır. Özellikle de aksesuarlarınızı kullanarak bu güzel ve bir o kadar da soğuk mevsimde sokakları stiliniz ile ısıtabilirsiniz. Atkı, şık bir çizme ve kadınların olmazsa olmaz aksesuarı çantalar sizin vazgeçilmez 2018 sokak modası aksesuarlarınız olabilir.



Tayt Modası



Taytların modası son bir kaç yıldır olduğu gibi bu yılda devam etmekte. Bu sonbahar ve kış ayları için mutlaka dolabınızda bir kaç tane kalın taytlar almayı ihmal etmeyin. Tayt ile yapılan kombinler ilerleyen zamanlarda oldukça artacak, moda haftalarında daha fazla yer almaya devam edecek.