21 Mart 2021 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Acele Kamulaştırma Kararları Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Düzce, Muğla, Van, İzmit, Sakarya'da belirtilen alanlar için acele kamulaştırma kararı verildi.
21 Mart 2021 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Acele Kamulaştırma Kararları Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile 21 Mart 2021 pazar günü tarihli Resmi Gazete'de acele kamulaştırma kararlarına yer verildi.

3725 sayılı acele kamulaştırma kararına göre Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne ait “154 kV Çiftlikköy GIS İrtibatları Projesi” kapsamında haritada gösterilen güzergahlarda bulunan taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulması biçimiyle Genel Müdürlük tarafından kamulaştırılmasına karar verildiği bildirildi.

İLGİLİ CUMHURBAŞKANI KARARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜZCE YIĞILCA İLÇESİNDE ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI

3727 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı'na göre Düzce ilinin Yığılca ilçesi sınırlarında bulunan Sarıkaya Mağarası Bölgesi Doğal Sit Alanının koruma statüsü hakkında yeni bir değerlendirme yapıldığı ifade edildi. Cumhurbaşkanı Kararına ekli kroki ve listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın kesin korunacak alan olarak tescil edildiği belirtildi.

İLGİLİ CUMHURBAŞKANI KARARI İÇİN TIKLAYINIZ

MUĞLA KÖYCEĞİZ ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi sınırları içerisinde bulunan Kartal Gölü Doğal Sit Alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirildiğine dair 3728 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar ekinde bildirilen koordinatlarda gösterilen alanın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildiği duyuruldu.

İLGİLİ CUMHURBAŞKANI KARARI İÇİN TIKLAYINIZ

VAN ÇALDIRAN ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI

Van'ın Çaldıran ilçesinin sınırları içerisinde yer alan Çaldıran ovası potansiyel doğal sit alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirildiğine dair 3729 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar ekinde yer alan krokide ve listede koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak alan olarak tescil ve ilan edildiği bildirildi.

İLGİLİ CUMHURBAŞKANI KARARI İÇİN TIKLAYINIZ

İZMİT ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile İzmit Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildiği duyuruldu. Karar göre Kocaeli'nin İzmit ilçesindeÇayırköy, Ş. Çayırköy, Çubuklu Bala, Çubuklu Osmaniye, Kısalar ve Sarışeyh mahalleleri ile Kandıra ilçesinde Pirceler, Ekçakese, Kocakaymaz, Topluca, Kırkarmut, Dalca, Yusufça, Çakırcaali, Süllü ve Akdirek mahalleleri sınırları içerisinde bulunan yol projesine dair alanların acele kamulaştırılmasına karar verildiği bildirildi.

İLGİLİ CUMHURBAŞKANI KARARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAKARYA AKYAZI ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI

3732 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı bugün Resmi gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu karara göre Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yer alan ve karar ekindeki listede bulunan alanların Akyazı Belediyesi tarafından Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla acele kamulaştırılmasına karar verildiği ilan edildi.

İLGİLİ CUMHURBAŞKANI KARARI İÇİN TIKLAYINIZ

Emlak365.com