4 Şehirde Belediyeden Kiralık Dükkanlar! Malatya, Ankara, Bolu, Kırklareli

Malatya, Ankara, Bolu, Kırklareli'nde yer alan bazı kamu kurumları kendilerine ait işyerlerinin belli bir süreliğine kiralanacağını duyurdular. Kurumlar tarafından yayımlanan duyurular ve taşınmaz detayları haberimizde.
4 Şehirde Belediyeden Kiralık Dükkanlar! Malatya, Ankara, Bolu, Kırklareli

4 farklı şehirde bulunan kamu kurumları kendilerine ait olan gayrimenkulleri kiralayacaklar. Malatya, Ankara, Bolu ve Kırklareli'nde yer alan gayrimenkuller için kurumların yayımladığı duyuru detayları ve kiralama işlemlerine ilişkin tüm ayrıntılar haberimizde.

4 KAMU KURUMUNDAN KİRALIK GAYRİMENKUL

Malatya Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyon Başkanlığı yayımladığı duyurusunda kendisine ait olan bazı işyerlerinin kiralanacağını ilan etti. Yayımlanan duyuruda gayrimenkullerin yazıhane vasıflı olduğu ve kiralama için ihale düzenleneceği bildirildi.

Kırklareli İl Özel İdaresi de mülkiyeti kendisine ait olan gayrimenkuller için ihale düzenleyecek. Kurum tarafımdan gerçekleştirilecek ihale süreci 5 yıl olup kiralanacak işyeri sayısı 3 adet olarak duyuruldu.

Bolu Orman İşletme Müdürlüğü ise kendisine ait olan lokanta ve dinlenme salonunun kiralanması için ihale düzenlenecek. İhale işlemleri Nisan ayında tamamlanacak.

Listede yer alan son gayrimenkul duyurusu ise Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Genel Müdürlüğü'nce yayımlandı. Belediyeye ait olan gayrimenkuller için kiralık ilanı yayımlayan kurum 5 taşınmazın kiraya verileceği bildirdi.

İŞTE İL İL LİSTE

4 Şehirde Belediyeden Kiralık Dükkanlar! Malatya, Ankara, Bolu, Kırklareli

İHALE İŞLEMLERİ NİSAN AYINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Söz konusu gayrimenkuller için ihale işlemleri Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenler başvurularını kurumlar üzerinden yapacaklar. Vatandaşlar kurumlara giderek kiralık ilanına çıkarılan gayrimenkuller için yayımlanan başvuru şartnamesini alacaklar.

başvuru şartnamesi alan vatandaşlar gayrimenkul özelliklerini inceleyecekler. İhale şartlarının kişilere uygun olması durumunda başvuru için ilk adım atılacak.

Vatandaşlar ilk olarak kurumların belirlediği ihale geçici teminat bedelini ödeyecekler. Daha sonra başvuru şartnamesinde 4 kurumun ayrı ayrı bildirdiği ve gerçek ile tüzel kişiler farklılık gösteren başvuru evraklarını derleyecekler.

Tüm bu evraklar ve geçici teminat bedeli makbuzu daha sonra ihale ilanı yayımlayan kuruma teslim edilerek başvuru süreci tamamlanacak. ihale aşamasına geçilecek.