49 Bin TL'ye, 77 Bin TL'ye, 88 Bin TL'ye Satılık Kelepir Konutlar! Vakıfbank Konut Satış İlanları Yayınlandı!

Yeni bir konut satın almak için hazırlık yapan vatandaşlar uygun fiyatlı konut arayışlarını sürdürüyorlar. Emlak piyasasına göre oldukça uygun fiyatlarla konut satışları bankalar tarafından yapılıyor. Bankaların mülkiyetine geçen konutlar konut satış ilanları ile satışa çıkarılıyor. Teklif veren vatandaşlar da uygun fiyata konut satın alma imkanı bulabiliyorlar. Vakıfbank tarafından konut satış ilanları yayınlandı. Peki Vakıfbank'tan konut nasıl alınır, işlemler nasıl yapılır?
49 Bin TL'ye, 77 Bin TL'ye, 88 Bin TL'ye Satılık Kelepir Konutlar! Vakıfbank Konut Satış İlanları Yayınlandı!

Türkiye'de konut satın almak için çok yüksek rakamları gözden çıkarmak gerekiyor. Son dönemlerde konut fiyatları akıl almaz seviyelere ulaşınca vatandaşlar da ucuz fiyatlı konut arayışlarını arttırdılar. Alternatif konut satışları ile uygun fiyatlı konutları arayan vatandaşlara Vakıfbank'tan güzel bir haber geldi. Vakıfbank konut satış ilanlarını güncelledi. Piyasada bulunamayacak fiyatlara konut satan Vakıfbank ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sundu.

BANKALAR NEDEN KONUT SATIYOR?

Bankalar ile müşterileri arasında ipotek gösterilerek tesis edilen kredi ürünlerinde müşterilerin zaman zaman ödeme taahhütünü myerine getiremedikleri oluyor. Aksayan ödemenin düzeltilmesi ve rayına oyurtulması imkansız hale gelince bu sefer ipotek gömsterilen konut bankaların mülkiyetine geçip kredi sıfırlanıyor. Bankalar da mülkiyetlerine geçen bu konutları satarak kredi olarak verdiği tutarı yeniden alabiliyor. Bu nedenle bankalar konut satışı gerçekleştiriyorlar.

VAKIFBANK UYGUN FİYATLI KONUT SATIŞI

Uygun fiyatla konut satışı yapan bankalar arasında kamu bankası Vakıfbank da bulunuyor. Vakıfbank kendi mülkiyetine geçen konutları kendi internet sitesi üzerinden yayınladığı ilanlar ile satışa çıkarıyor. Türkiye'nin 81 ilinden de konut satışının yapılabildiği platform ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Emlak piyasasının güncel fiyatlarının yarısına bile Vakıfbank üzerinden konut satın alınabiliyor.

VAKIFBANK KONUT SATIŞ İLANLARI

Vakıfbank tarafından yayınlanan ilana göre Osmaniye'de Fakıuşağı Mahallesi'nde bulunan 2+0 konut 49 Bin TL'den satışa çıkarıldı. Konutun büyüklüğünün 34 metrekare olduğu bildirildi.

Yozgat'ın Yerköy ilçesi Haşim Kılıç Mahallesi'nde bulunan 135 metrekarelik daire Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. 3+1 olarak inşa edilmiş daire için Vakıfbank'ın belirlediği bedel ise 77 Bin TL şeklinde açıklandı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Örnek Mahallesi'nde bulunan 1+1 konut Vakıfbank'ın satış ilanları arasında yerini aldı. 60 metrekare büyüklüğündeki apartman dairesi için 86 Bin TL değer belirlendi.

Ankara'nın Çubuk ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan konutu satış ilanları arasına ekleyen Vakıfbank bu konut için 88 Bin TL fiyat biçti. 3+1 olan dairenin 113 metrekare büyüklüğünde olduğu bildirildi.

Vakıfbank satış ilanına göre Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi'nde bulunan 118 metrekarelik 3+1 daire satışa çıkarıldı. Bu konut için banka 88 Bin TL fiyat belirledi.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan apartman dairesi Vakıfbbank tarafından satışa çıkarıldı. Bu ev için Vakıfbank 261 Bin TL fiyat belirledi.