5 Belediye Başkanlığı'ndan Gayrimenkul Satış ve Kiralama İhale İlanı

Ocak ayının ilk haftası itibariyle 4 farklı şehirde bulunan 5 farklı belediye başkanlığı yayımladığı duyurular ile gayrimenkul satışları veya kiralanması için ihale ilanı yayımladı.
5 Belediye Başkanlığı'ndan Gayrimenkul Satış ve Kiralama İhale İlanı

Ocak ayının ilk haftası itibariyle 4 farklı şehirde bulunan 5 farklı belediye başkanlığı yayımladığı duyurular ile gayrimenkul satışları veya kiralanması için ihale ilanı yayımladı. İşte yeni gün itibariyle ilan edilen edilen o taşınmazlara dair liste.

Kamu kurumlarının gayrimenkul ihale ilanlarını emlak365.com olarak düzenli olarak aktarıyoruz.



Ocak ayının ilk günlerinde 5 farklı belediye başkanlığı yayımladıkları duyurular ile kendilerine ait olan gayrimenkullerin satışı yada kiralaması için ihale düzenleyeceklerini ilan ettiler. İşte gayrimenkul satışı ilan edilen edilen o duyurular.



5 FARKLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN GAYRİMENKUL KİRALAMA VE SATIM DUYURU



Kamu kurumları mülkiyeti kendilerine ait olan konut, işyeri, arsa, arazi, tarla gibi gayrimenkulleri belli bir muhammen bedel üzerinden satıyor. Satılığa çıkarılan gayrimenlullerin büyük bir kısmı konut, arsa, arazi, tarla olurken kiralama ilanları ise genellikle işyeri ve arazi, tarla için oluyor.



Yeni yayımlanan ilanlarda ise Muğla, Bitlis, Amasyo ve Bursa'da yer alan 5 farklı belediye başkanlığı aşağıda detayları yer alan gayrimenkuller için ihale düzenleyecekler.



1-) Merzifon Belediyesi'ne ait arsa ve işyerleri açık artırma ile satılacaktır.



2-) Orhangazi Belediyesi Gemiç'te 99750 m2 arsayı ihale usulü ile satacaktır.



3-) Yatağan Turgut mahallesinde işyeri kiraya verilecektir.



4-) Mülkiyeti Ahlat Belediyesine ait taşınmazlar kiraya verilecektir.



5-) Datça İskele mahallesinde işyeri kiraya verilecektir



BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



Tüm bu belediye başkanlıkları gayrimenkul satış yada kiralama işlemlerine dair duyuruları Resmi İlan Portalı (İlan. gov.tr) adresi üzerinden yayımlıyorlar. Bu site üzerinden başvuru detaylarına ulaşabilir ve başvurularınızı yapabilirsiniz. Ayrıca ilanda yer alan kurumların ilgili birimlerinden şartname alınarak da başvurular gerçekleştirilebilir.



5 Belediye Başkanlığı'ndan Gayrimenkul Satış ve Kiralama İhale İlanı



Emlak365.com