65 Bin TL, 70 Bin TL ve 80 Bin TL’ye Daire! 124 Lojman Satışa Çıkarıldı

Kamu kurumlarının konut satışlarına ilişkin Mart ayının ilk haftasında dikkat çeken bir ilan geldi.
65 Bin TL, 70 Bin TL ve 80 Bin TL’ye Daire! 124 Lojman Satışa Çıkarıldı

Kamu kurumlarının konut satışlarına ilişkin Mart ayının ilk haftasında dikkat çeken bir ilan geldi. Ankara’nın iki ilçesinde yer alan kamu konutu ihale ile satılacak. Satışların ne zaman, hangi muhammen bedeller ve nasıl yapılacağına ilişkin kapsamlı bir duyuru yayımlandı.

İhale ile başkentte ev almak isteyen vatandaşların sürece nasıl dahil olacaklarını adım adım aktarıyoruz. İşte Mart ayının ortasında gerçekleştirilecek ihale işlemlerine tüm bilinmesi gerekenler.

ANKARA’DA 124 KAMU KONUTU SATIŞA ÇIKARILDI

Ankara'da gerçekleştirilecek konut satışlarına ilişkin ihale ilanları Anıt Emlak Müdürlüğü ve Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Anıt Emlak Müdürlüğü yayımladığı satış kılavuzunda Ankara'nın Çankaya İlçesinde yer alan konutların satış detaylarını paylaştı. Seymen Emlak Müdürlüğü ise Ankara'nın Keçiören İlçesinde satışı yapılacak konutlara dair detayları ilan etti.

KONUTLARIN ÖZELLİKLERİ

Satışa çıkarılan konutlar için bilgi veren emlak müdürlükleri dairelerin özelliklerini yayımladılar. Öyle ki Ankara Çankaya Harbiye Mahallesinde satışa çıkrılan konutlar 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmakta. Satışa çıkarılan konutların geneli ise 2+1 ve 3+1 daire olarak ilan edildi. Bu mahallede satışa çıkarılan konutlar için belirlenen en düşük fiyat 65 bin TL olurken 70 bin TL, 80 bin TL ve 90 TL muhammen bedel ile satışı yapılacak konutlar da bulunuyor.

Çankaya Dikmen Oran Mahallesinde yer alan konutlar ise 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Bu mahallede yer alan konutlarn geneli 3+1 dairelerden oluşmakta. Konut fiyatları için belirlenen muhammen bedeller Oran Mahallesinde 455 bin TL'ye kadar çıkmakta. Ankara'nın Keçiören İlçesi Şevkat Mahallesinde yer alan konutlar ise 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmakta. Keçiören'de yer alan konutlar için belirlenen muhammen bedeller ise 190 bin TL ile 205 bin TL arasında yer alıyor.

MUHAMMEN BEDEL LİSTESİ

Yukarıda farklı ilçelerde yer alan konutla için belirlenen muhammen bedelleri aktardık. Listenin tamamına Resmi İlan Portalı (İlan gov.tr) adresinden ulaşabilirsiniz.

65 Bin TL, 70 Bin TL ve 80 Bin TL’ye Daire! 124 Lojman Satışa Çıkarıldı

65 Bin TL, 70 Bin TL ve 80 Bin TL’ye Daire! 124 Lojman Satışa Çıkarıldı

65 Bin TL, 70 Bin TL ve 80 Bin TL’ye Daire! 124 Lojman Satışa Çıkarıldı

İHALE TARİHİ VE BAŞVURU İŞLEMLERİ

Ankara Çankaya ve Keçiören’de satışı yapılacak olan konut satışları için ihaleler 15 Mart tarihinde yapılacak. İhalelere katılacaklar başvurularını Anıt Emlak Müdürlüğü ve Seymen Emlak Müdürlüğü’nden alacakları ihale şartnamesine göre ihale tarihinden önce yapacaklar. Şartnameyi kurumlardan alanlar geçici teminat bedelini ödeyecekler ardından diğer evraklarla başvurularını şahsen yapacaklar.

İhale Şartnameleri; Anıt Emlak Müdürlüğü ve Seymen Emlak Müdürlüğü adreslerinden ücretsiz görülebilecek. Ancak ihaleye katılacaklar şartnameleri almak zorundalar.