Adana Seyhan Belediyesi 13 Adet Meskeni 120.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 13 adet meskenin ihaleyle satışı gerçekleşecek.
Adana Seyhan Belediyesi 13 Adet Meskeni 120.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 13 adet meskenin ihaleyle satışı gerçekleşecek. 9 Eylül 2020'de gerçekleştirilecek olan ihale kapalı teklifi usulü ile yapılacak.

Türkiye'de belediyeler tarafından taşınmazların satışlarına devam ediliyor. Belediyeler kısıtlı olan maddi imkanlarını taşınmazlardan elde ettikleri gelirler ile yükseltebiliyorlar. Bu kapsamda Adana Seyhan Belediyesi tarafından resmi bir ilan yayımlandı ve belediye mülkiyetinde bulunan 13 adet meskenin ihaleyle satışa çıkarıldığı duyuruldu.



İHALE BİLGİLERİ DUYURULDU



Seyhan Belediyesi'nin yayımlamış olduğu ilanda yer alan bilgiye göre 13 adet mesken için 9 Eylül 2020 tarihinde Seyhan Belediyesi encümen salonunda saat 15:00'da ihale gerçekleştirilecek ve bu ihalede teklifler kapalı teklif usulüyle alınacak.



MUHAMMEN BEDELLER AÇIKLANDI



Seyhan Belediyesi ihaleyle satışa çıkarılan meskenler ile alakalı detaylı bilgilendirmede de bulundu. Buna göre meskenler Seyhan ilçesi Hanedan Mahallesi'nde bulunuyorlar. Ayrıca satılacak olan meskenler için muhammen bedel çalışması da yapılarak bu bedeller de kamuoyuna açıklandı. Buna göre 42 metrekare ile 76 metrekare arasında olan bu meskenler için 120.000 TL ile 200.000 TL arasında değişen muhammen bedeller belirlendi.



İHALE BEDELİ PEŞİN ÖDENECEK



Seyhan Belediyesi tarafından yapılacak olan ihaleye katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler tekliflerini kapalı zarf ile belediyeye sunacaklar. İhale gününde bu zarflarda yazılan rakamlar değerlendirmeye alınacak. Muhammen bedelin üzerinde olmak şartıyla en yüksek teklifleri verenler meskenleri satın almaya hak kazanacaklar. İhale sonucunda meskenleri satın almaya hak kazanan kişiler ise 15 gün içerisinde ihalede belirttikleri tutarı peşin olarak Seyhan Belediyesi'ne ödeyecekler. Aksi bir durumda ihale belediye tarafından iptal edilip ödenen geçici teminat bedeli belediyeye irad olarak kaydedilecek.



Emlak365.com