Adese Marketleri Kapatıyor! Gayrimenkul Yatırımlarına Ağırlık Verecek

İttifak Holding şirketleri arasında yer alan Adese market yatırımları hakkında yeni bir karar aldığını duyurdu.
Adese Marketleri Kapatıyor! Gayrimenkul Yatırımlarına Ağırlık Verecek

İttifak Holding şirketleri arasında yer alan Adese market yatırımları hakkında yeni bir karar aldığını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden yapılan açıklamada gayrimenkul yatırım faaliyetlerine ağırlık verileceği ilan edildi.

İttifak Holding şirketleri arasında yer alan Adese Market işletmeciliği konusunda yeni bir karar aldığını açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden yapılan açıklamada Adese market işletmeciliği iş kolundan çekilme kararı aldığını duyurdu.

ADESE GAYRİMENKUL YATIRIMI İÇİN ATAĞA GEÇECEK!

Konu hakkında KAP üzerinden açıklama yapan Adese "Market işletmeciliği faaliyetlerinin olumsuz finansal sonuçlarını ortadan kaldırmak amacı ile bir süredir yürütülen verimlilik odaklı çalışmalar kapsamında kapatılan şubeler sonrası gelinen durum detaylı olarak değerlendirilmiştir. Değerlendirmeler sonucunda,

1- Mevcut şubelerimizin tamamının blok halinde ve/veya parça parça satış ve devri için muhtemel alıcılar ile görüşmelere başlanmasına,

2- Şirketin esas sözleşmesinde mevcut olan "gayrimenkul yatırım faaliyetlerine" ağırlık verecek yeni bir yapılanma için çalışmaların başlatılmasına oybirliği ile karar verilmiştir" ifadelerine yer verilerek market işletmeciliğinden çıkış kararı alındığı duyuruldu.

Verilen kararın nedeni olarak zaten bir süredir şubelerin kapatılması ve olumsuz finansal sonuçların ortadan kaldırılması olarak gösterildi. Şirketin esas sözleşmesinde yer alan gayrimenkul yatırım faaliyetlerine ağırlık vermek için yeni bir yapılandırmaya gireceklerini belirten Adese, mevcut market şubeleri için ise blok halinde ya da parça parça satış yapılmaya devam edeceğini söyledi.

Emlak365.com