Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi 33 Adet Arsayı 2.500 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi tarafından yayınlanan resmi ilanla ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 33 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.
Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi 33 Adet Arsayı 2.500 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi tarafından yayınlanan resmi ilanla ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 33 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Yapılan bilgilendirmeye göre satışa sunulan arsalar açık artırma usulü ile satılacak.

Türkiye'de belediyelerin mülkiyetinde olan arsaların satılarak belediye bütçelerine eklenmesine devam ediliyor. Son yayınlardan ilanlardan birisi de Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi'ne ait. İlçede belediye mülkiyetinde bulunan 33 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.



33 ADET ARSA SATIŞA ÇIKARILDI



Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre 12 Ağustos 2020'de 33 adet arsa için Emirdağ Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu'nda ihale gerçekleştirilecek. İhalede açık artırma usulü uygulanacak.



Satışa çıkarılan 33 adet arsa için muhammen bedeller de açıklandı. Buna göre en yüksek muhammen bedel 8.895 TL olurken en düşük muhammen bedel ise 2.440 TL oldu.



EN YÜKSEK TEKLİF VEREN KAZANACAK



Emirdağ Belediyesi tarafından yayınlanan resmi ilanda yer alan bilgilere göre gerçek ve tüzel kişiler ihaleye katılabilecekler. Açıklanan muhammen bedelleri üzerinde en yüksek teklifi yapan kişiler ihalede kazanan olarak açıklanacaklar.



İhalede kazananların açıklanmasından sonra ilgili bedelleri peşin olarak ödenecek. Ardından ise satılan arsaların yeni sahipleri üzerine tescilleri yapılacak.



Emlak365.com