Ali Ağaoğlu'nun Sahibi Olduğu Ağaoğlu İnşaat Türkiye'nin En İtibarlı Markası Seçildi!

Türkiye'nin en köklü markaları arasında yer alan Ağaoğlu şirketler grubu Türkiye İtibar Endeksi 2021 Araştırmasına göre inşaat sektöründen Türkiye'nin en itibarlı markası seçildi.
Ali Ağaoğlu'nun Sahibi Olduğu Ağaoğlu İnşaat Türkiye'nin En İtibarlı Markası Seçildi!

Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Ağaoğlu İnşaat'ın da aralarında yer aldığı Ağaoğlu Şirketler Grubu yeni bir ödülün daha sahibi oldu. Türkiye'nin inşaat sektöründe ki lider markaları arasında yer alan ve son dönemde yenilenebilir enerji kaynaklarına yapmış olduğu yatırımlar ile adından söz ettirmeye devam eden Ağaoğlu kazanmış olduğu son ödülü sosyal medya hesabından duyurdu.

YILIN EN İTİBARLI İNŞAAT ŞİRKETİ AĞAOĞLU OLDU!

Ağaoğlu Grubu tarafından sosyal medyadan yapılan duyuru ile Türkiye İtibar Endeksi Araştırması ile inşaat sektöründe Türkiye'nin en itibarlı markası olarak Ağaoğlu İnşaat'ın seçildiği duyuruldu. Yapılan açıklamada "Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’na göre, son 10 yılda olduğu gibi bu yıl da, İnşaat Sektörü’nde “Türkiye’nin En İtibarlı Markası” seçildik!

#Ağaoğlu markasının sorumluluğu ile ülkemize değer katacak yapılar tasarlamaya, lider projeler geliştirmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

İTİBAR ENDEKSİ 2021 ARAŞTIRMASI NE DEMEK?

Söz konusu araştırma Türkiye İtibar Akademesi adına Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesinin denetimi altında ve raportörlüğünde 2 Ocak ile 30 Ocak 2021 tarihleri arasında 71 ide yapılan araştırma sonucunda oluşturulmaktadır. Bu anket ile 12 bin kişiyle yapılan görüşmelerle Türkiye İtibar Endeksi 2020 araştırması sonuçlarına göre İnşaat Gayrimenkul Sektörünün Türkiye'de ki en itibarlı markası belirlenmektedir.