Ankapark'a Haciz Şoku! Başkent Elektrik Ankapark Wonderland Eurasia ile Sözleşmesini Feshetti, Parkın Elektrikleri Kesildi

Melih Gökçek döneminde yapılan 750 milyon dolar olduğu iddia edilen toplam maliyet tutarı ile büyük tartışmalara neden olan Ankapark Wonderland Eurasia projesi için son dakika gelişmesi yaşandı.
Ankapark'a Haciz Şoku! Başkent Elektrik Ankapark Wonderland Eurasia ile Sözleşmesini Feshetti, Parkın Elektrikleri Kesildi

Melih Gökçek döneminde yapılan 750 milyon dolar olduğu iddia edilen toplam maliyet tutarı ile büyük tartışmalara neden olan Ankapark Wonderland Eurasia projesi için son dakika gelişmesi yaşandı. Daha önce iki kere elektriği kesilen dev oyun parkının Başkent Elektrik ile olan sözleşmesinin iptal edildiği açıklandı. Detaylar haberimizde...

750 milyon dolar olduğu iddia edilen dev yatırım maliyeti ile tartışmalara neden olan halk arasında Ankapark adı ile anılan Wonderland Eurasia projesi hakkında bir son dakika gelişmesi yaşandı.



Wonderland Eurasia projesine elektrik sağlayan Başkent Elektrik daha önce iki kere kesinti yaptığı park için bu gün son dakika kararı alarak sözleşmesini feshetti.



WONDERLAND EURASİA AÇIK MI?



Ne yazık ki park uzun süredir kapalı bulunuyor. Gelen son dakika haberi ile de parkın elektrik sözleşmesinin feshedilmesi ile beraber yakın zamanda açılmasının zor olduğu belirtiliyor.



KAPATILAN ANKAPARK NE OLACAK?



Başkent Elektrik daha önce de 2 kere alacaklarının ödenmemesi üzerine elektrik kesintisine gittiği Ankapark projesi için alınan son dakika kararı ile abonelik sözleşmesini iptal etti.



Ankapark'tan 2-3 milyon liralık elektrik alacağı olduğu iddia edilen Başkent Elektrik tarafından alacaklarının tahsilatları için haciz işlemi başlatılacağı iddia edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi koltuğunda Melih Gökçek'in oturduğu dönemde 2013 yılında başlatılan proje Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerinde yapılması nedeni ile tepki toplamıştı.



AOÇ Hayvanat Bahçesi proje nedeni ile kapatılmış, Ankaralıların bir bölümü alınan karara tepki göstermişti. Mansur Yavaş tarafından 750 milyon dolar olarak anılan maliyeti ile de tepki çeken projenin akıbeti ise merak konusu oldu.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş daha önce yapmış olduğu açıklamasında halkın çıkarları gözetilerek yatırımın kurtarılması için girişimlerde bulunacaklarını dile getirmişti.



Emlak365.com