Ankara Büyükşehir Belediyesi Çankaya'da 63 Adet Konutu 318.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bugün yayımladığı resmi ilana göre Çankaya ilçesinde 63 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Çankaya'da 63 Adet Konutu 318.000 TL'den Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bugün yayımladığı resmi ilana göre Çankaya ilçesinde 63 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı. 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde olan konutların satışı için yapılacak olan ihale 24 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konut satın almak vatandaşları çok yakından ilgilendiren resmi ilan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Yapılan kamuoyu bilgilendirmesine göre belediye mülkiyetinde bulunan 63 adet konut ihaleyle satışa çıkarıldı. Konutların satışının gerçekleşeceği ihale 25 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:05'te Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı SalonU'nda yapılacak.



ÇANKAYA'DA 63 ADET KONUT KAPALI TEKLİF USULÜYLE SATILACAK



Kapalı teklif usulünün uygulanacağı ihale ile satışa çıkarılan konutların tamamı Çankaya ilçesi Mühye Mahallesi'nde bulunuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından konutlar için tahmini satış bedeli belirlenerek kamuoyuna duyuruldu.



TAHMİNİ SATIŞ BEDELLERİ AÇIKLANDI



Çankaya ilçesindeki 63 adet konutlar için belirlenen satış bedelleri 318.000 TL ile 1.019.000 TL arasında değişiyor. Konutların en küçüğü 120 metrekare, en büyüğü ise 250 metrekare olarak açıklandı.



GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİNİ ÖDEMEYENLER İHALEYE KATILAMAYACAK



Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kamuoyu bilgilendirmesine göre ihaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin tahmini satış bedelinin yüzde 3'üne denk gelen geçici teminat bedellerini ihale saatinden önce belediyenin ilgili birimine ödemeleri gerekiyor.



ÖDEMELER PEŞİN YAPILACAK



İhale sonucunda konutların yeni sahibi olmaya hak edenlerin teklif ettikleri ihale bedelini peşin olarak ödeyecekleri açıklandı. Maddi yükümlülüklerini yerine getirenlerin adına konutların tescili yapılacak.



Emlak365.com