Ankara Büyükşehir Belediyesi Konut İmarlı 4 Adet Arsayı İhaleyle Satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre 4 adet konut ve ticari alan imarlı arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Konut İmarlı 4 Adet Arsayı İhaleyle Satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre 4 adet konut ve ticari alan imarlı arsa ihaleyle satışa çıkarıldı. Mülkiyeti belediyeye ait olan arsalar için yapılacak olan ihalede Kapalı Teklif Usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyelerin taşınmazlarını satmaya yönelik ilanlarına devam ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre belediye mülkiyetinde bulunan 4 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.



ARSALARIN MUHAMMEN BEDELLERİ AÇIKLANDI



Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak olan ihale 20 Ağustos 2020'de Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek. Arsaların detaylı bilgileri de kamuoyu ile açıklanırken muhammen bedeller de belirlenerek duyuruldu.



Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin satışa çıkardığı arsaların Etimesgut, Yenimahalle ve Mamak ilçelerinde olduğu bildirildi. Etimesgut'un Eryaman Mahallesi'nde satışa çıkarılan ticaret imarlı 2.720 metrekarelik arsa için 2.992.000 TL Muhammen bedel belirlendi. Yenimahalle Çerçideresi Mahallesi'nde bulunan konut, ticaret ve turizm imarlı 22.148 metrekarelik arsa için 94.129.000 TL muhammen bedel belirlendi.



Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkarılan Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi'ndeki 760 metrekarelik konut imarlı arsa için 912.000 TL muahmmen bedel belirlenirken aynı yerde bulunan 604 metrekarelik bir başka konut imarlı arsa için 724.800 TL muhammen bedel belirlendi.



AÇIK ARTTIRMA YAPILMAYACAK!



Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale gereği açık arttırma yapılmayacak. Muhammen bedeller üzerinde en yüksek teklif sahipleri ihaleyi kazananlar olarak açıklanacaklar.



Emlak365.com