Ankara Büyükşehir Belediyesi Satıyor: 41 Satılık Kamu Konutu İlanı Yayımlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanlığı yeni kamu konutu satış ilanları yayımladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Satıyor: 41 Satılık Kamu Konutu İlanı Yayımlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanlığı yeni kamu konutu satış ilanları yayımladı. Ankara Belediyesinden satılık konut ilanları Sinpaş Altınoran ,Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer aldı.

Sinpaş Altınoran "Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında yer alan 41 kamu konutu için Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanlığı tarafından satış ilanı yayımlandı.



ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN SATILIK KONUT İHALESİ İLANI YAYIMLANDI!



Kamu konutu almak isteyen kişiler için yayımlanan yeni ilan kapsamında Sinpaş Altınoran "Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında üretilen 41 konutun kapalı teklif usulü ile ihaleyle satışa sunuldu.



Söz konusu kamu konutları için satış ihalesi 17 Aralık 2020 tarihinde düzenlenecek. İhale kapsamında 2+1 daire tipi, 3+1 daire tipi ve 4+1 daire tipinden oluşan 41 kamu konutu satışa sunulacak. Satışa sunulan konutlar için belirlenen en düşük konut fiyatı ise 350 bin liradan başlayacak.



ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATILIK KAMU KONUTLARI İHALESİ NEREDE, NE ZAMAN YAPILACAK?



Söz konusu kamu konutları için satış ihalesi 17 Aralık 2020 tarihinde düzenlenecek olup ihaleye teklif vermek isteyen kişiler aynı gün saat 12:00'ye kadar tekliflerini sunabilecekler. İhale hakkında detaylı bilgi "https://www.ankara.bel.tr/ihale-duyurulari" üzerinden ya da (0312) 507 25 73, 507 25 25 ya da 507 25 62 numaralı telefonlardan edinebilecek.



İhale belirtilen tarihte saat 14:00 itibari ile Ankara Büyükşehir Belediyesi 1. kat Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. İhaleye teklif veren kişi ve kurumlar arasında kapalı zarf usulü en yüksek teklifi veren kişiler taşınmazı satın almaya hak kazanacak.



Emlak365.com