Ankara Çankaya'da Lojman Satışı Yapılacak! 205 Bin TL'den Başlayan Fiyatlar

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan bir duyuru ile Çankaya'da 24 adet kamu konutunun satılacağı ilan edildi.
Ankara Çankaya'da Lojman Satışı Yapılacak! 205 Bin TL'den Başlayan Fiyatlar

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan bir duyuru ile Çankaya'da 24 adet kamu konutunun satılacağı ilan edildi. Kamu konutlarının satışları 205 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılacak.

Kamu konutlarının satışlarına ilişkin süreç devam ediyor. Daha önceden ilan yayımlayan kurumlar için başvuru süreci devam ederken yeni ilanlar için de ilanın duyurulması ile başladı. Çok sayıda kamu kurumu yayımladıkları duyurular ile Aralık ayı sonuna kadar farklı türlerde gayrimenkul satışları yapacaklar. Bu satışlara ilişkin duyuru yayımlayan kurumlar arasında Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Dairesi Başkanlığı eklendi.

24 KAMU KONUTU 205 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞTA

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda satışa çıkarılan konutlara dair bilgiler verildi. Kurum tarafından yayımlanan duyuruda vatandaşların ilk önem verdikleri husus olan muhammen bedel listeleri yayımlandı. Kurum dairelerin 205 bin TL ile 280 bin TL arasında muhammen bedeller ile satılacağını duyurdu.

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda ayrıca başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağı da açıklandı. Başvuru işlemlerine ilişkin ayrıntılı bir bilgilendirme yapan kurum, "Ankara İli, Çankaya İlçesinde bulunan ve yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazların (kamu konutları) ; karşılarında belirtilen tarih ve saatinde Anıt Emlak Müdürlüğünce İzmir-1 Cad. No:35 (İhale Salonu) Kızılay/Çankaya/ANKARA adresinde oluşturulacak Komisyon huzurunda; 2886 sayılı Kanunun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile ayrı ayrı satış ihalesi yapılacaktır." açıklamasında bulundu.

Başvuru işlemleri için vatandaşlar Anıt Emlak Müdürlüğü Kamu Konutları Satış Servisinden satış şartnamesine ulaşacaklar. Bu şartnamede yer alan evraklar ile bilrikte başvurular yine kurumun aynı servisine yapılacak. Başvurularda geçici teminat bedeli ödemesi de yapılacak.

Emlak365.com