Ankara - Niğde Otoyolu Projesinde Son Durum Hakkında Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan Yeni Açıklama!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yapımı devam eden Ankara-Niğde Otoyolu projesi hakkında yeni açıklamalarda bulundu.
Ankara - Niğde Otoyolu Projesinde Son Durum Hakkında Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan Yeni Açıklama!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yapımı devam eden Ankara-Niğde Otoyolu projesi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ankara Niğde Otoyolu 2. etap açılış tarihi için açıklama yapan Bakan Karaismailoğlu 1200 kilometrelik aksı tamamlayacaklarını dile getirdi.

Türkiye'nin dev ulaşım projeleri tüm hızı ile devam ederken bunlardan biri de Ankara Niğde Otoyolu olarak öne çıkıyor.



Yapımı devam eden otoyol projesi hakkında yeni açıklamada ulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Edirne'den Şanlıurfa'ya kadar uzanan aks üzerinden Edirne, İstanbul, Ankara, Niğde, Mersin, Urfa'ya kadar uzanan 1200 kilometrelik bir aksı tamamlamış oluyoruz" diyerek yeni açılış tarihini duyurdu.



ANKARA NİĞDE OTOYOLU 2. ETAP KESİM İÇİN AÇLIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!



Projeyi denetleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "İnşallah eksik kalan 2. kesimi de 29 Ekim'de tamamlayacağız, vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Bunlar ülkemiz için çok büyük değer.



Edirne'den Şanlıurfa'ya kadar uzanan aks üzerinden Edirne, İstanbul, Ankara, Niğde, Mersin, Urfa'ya kadar uzanan 1200 kilometrelik bir aksı tamamlamış oluyoruz. Bunları yaptığımızda zamandan, yakıttan müthiş kazanımlar oluyor. Bu yatırımlar, bulunduğu bölgeye canlılık getiriyor, ekonomide, istihdamda, ticarette, turizmde, üretimde müthiş gelişmeler oluyor.



Bunlar da tabii ki vatandaşımızın yaşam kalitesine etki ediyor. İnşallah bu projeleri bir an önce bitirip hayata, ekonomiye kazandırdıkça biz de mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımız da buraları kullandığı zaman onların mutluluğu bizim en büyük sevincimiz, enerji kaynağımız" diyerek eksik olan bölümün de tamamlanacağı müjdesini paylaştı.



AK Parti Niğde İl Başkanlığına gerçekleştirmiş olduğu ziyaretinde şehirdeki ulaşım projelerini de inceleyen Bakan Karaismailoğlu Ankara Niğde Otoyolu projesinin 1. ve 2. kesimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım ile açtıklarını hatırlatarak eksik olan 2. kesimin de hızla tamamlandığını ve açılış için geri sayım başladığını belirterek 29 Ekim 2020 tarihinde açılışın yapılacağını söyledi.



Emlak365.com