Ankara Polatlı Belediyesi 49 Adet Arsayı Açık Teklif Usulü İhaleyle Satışa Çıkardı!

Ankara Polatlı Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan 49 adet arsa ihaleyle satışşa çıkarıldı.
Ankara Polatlı Belediyesi 49 Adet Arsayı Açık Teklif Usulü İhaleyle Satışa Çıkardı!

Ankara Polatlı Belediyesi tarafından yayımlanan resmi ilana göre ilçede bulunan 49 adet arsa ihaleyle satışşa çıkarıldı. 1 Eylül tarihinde arsaların satışı ile alakalı olarak gerçekleştirilecek olan ihalede açık teklif usulü uygulanacak.

Türkiye'de belediyelerin taşınmazları satarak belediye bütçelerini arttırmalarına yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ankara Polatlı Belediyesi tarafından yayımlanan son resmi ilana göre ilçede bulunan ve belediye mülkiyetinde olan 49 adet arsa ihaleyle satışa çıkarıldı.



İHALE BELEDİYE ENCÜMENİNİN HUZURUNDA YAPILACAK



Polatlı Belediyesi'nin satışa çıkardığını duyurduğu 49 adet arsa 1 Eylül 2020 tarihinde Polatlı Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak olan ihale ile satılacak. Bu ihale şeffaf bir şekilde belediye encümeni huzurunda gerçekleştirilecek.



ARSALARIN MUHAMMEN BEDELLERİ BELİRLENDİ



Satılacak olan 49 adet arsa için Polatlı Belediyesi'nin muhammen bedel belirleme çalışmaları da sona erdi. Bunada göre arsalar 9.540 TL ile 812.659 TL arasında değişen muhammen bedellerle satışa sunuldu.



ARSALARIN BULUNDUĞU MAHALLELER AÇIKLANDI



Polatlı Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre 49 adet arsa ilçenin Yüzükbaşı, Sarıhalil, Kocahacılı, Kabak, Beyceğiz ve Zafer mahallelerinde bulunuyorlar. Yine belediye tarafından verilen bilgilere göre ihale şartnamesi ve diğer evraklar Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde mesai saatleri içerisinde görülebilecek. İhaleye katılmak isteyenler ise ihale şartnamesini aynı yerden 100 TL karşılığında satın alabilecekler.



Emlak365.com